MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Teoman'dan muhteşem konser...

Teoman'dan muhteşem konser...

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Öğrenci İşleri'nden Sorumlu Rektör Yardımcılığı'na bağlı Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Rock'n EMU" etkinliğinin bu yıl altıncısı gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 24/04/16 15:10
okuma süresi: 2 dak.
Teoman'dan muhteşem konser...
A- A A+

Önceki akşam , DAÜ Stadyumu`nda, saat 19:00'da başlayan "Rock'n EMU" etkinliğine yaklaşık 15 Bin kişi katıldı

DAÜ Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre her yıl büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirilen etkinlik, DAÜ Müzik Kulübü ile Grup Rookfour+1 performanslarını sergilemesi ile başladı. Gecenin finalinde ise uzun zamandır ülkemizde konser düzenlemeyen, Türkiye'nin tanınmış rock sanatçısı Teoman rock severlerle buluştu.

Girişin ücretsiz olduğu etkinliğe binlerce kişi ilgi gösterdi.

21:30'da sahneye çıkan Teoman, 2 saat boyunca dinleyicilerine muhteşem orkestrası ve birbirinden güzel şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Renkli rüyalar oteli, serseri, bana öyle bakma, güzel bir gün, gibi eski ve yeni parçalarından oluşan repertuarı ile çoşkulu bir konser gerçekleştiren Teoman'a Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Necdet Osam teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

M H A

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.