MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

"Işıltılar Gecesi" 20 yaşında...

"Işıltılar Gecesi" 20 yaşında...

Bülent Günkut ve Mustafa Olgan'ın 1997 yılından beri düzenlediği Işıltılar gecesi geçtiğimiz hafta 20. yaşını kutladı. Düzenlenen galada 20 yılın en iyileri ödülleri verildi...

Yayın Tarihi: 16/05/16 16:15
okuma süresi: 3 dak.
"Işıltılar Gecesi" 20 yaşında...
A- A A+

Bülent Günkut ve Mustafa Olgan'ın 1997 yılından beri düzenlediği Işıltılar gecesi geçtiğimiz hafta 20. yaşını kutladı. Düzenlenen galada 20 yılın en iyilerine ödülleri verildi...??

Astra Group sponsorluğunda Grand Pasha Hotel'deki gecede, davetliler adeta şıklık yarışına girdi.??

Burcu Betin, Gülçin İncirli, Hayriye Vurdu , Bahar Gökhan, Hilal Özbek, Bahar Hacımehmet, Ajda Yardımcı, Ceyda Tatlı, Bahar Denizoğlu, Hatice Hüregül, Müjgen Sönmez, Berfe Alisinanoğlu, Sevilay İzanoğlu Ayşegül Zayım, Esin Terzioğlu , İpek Amber ve daha birçok kişi gecede göz kamaştırdı.??Tüm zamanların en iyi kadın manken ödülü alan Miss Kuzey Kıbrıs 1997 ikincisi Burcu Betin, gecede giydiği mavi straples abiyesiyle dikkat çekti.

??H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu, beyaz renkli abiyesiyle oldukça cesurdu.?? Son zamanlarda büyük çıkış yapan manken Hatice Hüregül, gecede turuncu renk, derin yırtmaçlı, transparan bir kıyafet giydi.??Esin Terzioğlu ise gecede siyah rengi tercih edenler arasındaydı.

Jüriyi oluşturan basın mensupları ve kurucu üyeler, En İyi Kadın Sanatçı, En iyi Müzik Grupları, En İyi Bayan ve Bay Sanatçı, En iyi Manken ve En iyi Sporcu adayları arasındaki seçim sonrasında gecede ödüller dağıtıldı.
20 yılın en iyileri şöyle:

En İyi Kadın Sanatçılar: Bahar Gökhan, Ayşegül Zayim, Zeliş

En İyi Erkek Sanatçılar: Ayhan Başkal, Fikri Karayel, Soyhan Bilgeer

En iyi Bayan Manken: Müjgan Sönmez, Burcu Betin, Ceyda Tatlı

En İyi Erkek Manken: Murat Aşık, Cemal Maniga, Mustafa Mahan

En İyi Müzik Grubu: SOS, Grup Frekans, Kıbrıs Müzik Yolcuları

En İyi Bayan Sporcu: Meliz Örtunç, İmge Kemaloğlu, Çağla Kumova

En İyi Erkek Sporcu: Sami Hamidi, Coşkun Ulusoy, Kemal Uçaner

Yaşam Boyu Onur Ödülleri: Hüseyin Kanatlı, Selma Diker, Ajda Yardımcı, Fahriye Özay, Neptün Üner, Akın, Işık, Güzide Kılıç, Cennet Erol, Ali Kunduracı, Rifat Canbolat, Grubp Traffic, Sıla 4, Özer Kaya, Reşat Oğuz, Cevat Yıldız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.