MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Survivor'da dün gece kim elendi?

Survivor'da dün gece kim elendi?

Survivor'da kim elendi sorusunun nefes kesen bir konseyin ardından belli oldu. SurvivorSMS sonuçlarının açıklanmasının ardından adada hüzünlü anlar yaşandı. Survivor'da elemeye bu hafta Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Damla Can kalmıştı. SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Gizem Kerimoğlu Survivor'dan elenen isim oldu.

Yayın Tarihi: 18/05/16 08:09
okuma süresi: 2 dak.
Survivor'da dün gece kim elendi?
A- A A+

Survivor'da kim elendi sorusunun nefes kesen bir konseyin ardından belli oldu. SurvivorSMS sonuçlarının açıklanmasının ardından adada hüzünlü anlar yaşandı. Survivor'da elemeye bu hafta Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Damla Can kalmıştı. SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Gizem Kerimoğlu Survivor'dan elenen isim oldu. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar.

Survivor'da bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununda kaybeden gönüllüler takımı ilk eleme adayını konseyde verilen oylarla Survivor Gizem Kerimoğlu olarak belirledi. İkinci adayı ise bireysel dokunulmazlık sembolünün kazananı Survivor Gizem Memiç seçti. Survivor Gizem Memiç, ikinci eleme adayı olarak Survivor Serkay Tütüncü'nün ismini söyledi.

SURVİVOR'DAN ELENEN GİZEM KERİMOĞLU'NDAN VEDA KONUŞMASI

Gizem Kerimoğlu elendikten sonra yaptığı açıklama "Survivor'da hikayesi olan insanlardan biri olduğumu düşünüyorum. Bu hikayeyi kurgulayıp gelmedim ama kahramanı oldum. Yunus'un da dediği gibi bugün çantamı hazırlayıp geldim. Burada büyüdüm güçlendim. Geride bıraktığım hayatıma aynı hedeflerimle, mücadelemle devam edeceğim. Çok üzgünüm, ama benim için olması gereken buymuş" dedi. Ayrıca Acun Ilıcalı da Gizem Kerimoğlu'nu üslubu ve efendiliği için kutladı.

HAKİN HATİOĞLU'NUN ELEME TAHMİNİ TUTTU!

Hakan Hatipoğlu, bu hafta her iki dokunulmazlık oyununu da kaybettikten sonra gönüllüler takımının eleme adaylarından olan Serkay, Gizem Kerimoğlu ve Damla'nın aralarından Survivor'a Gizem Kerimoğlu'nun veda edeceğini iddia etmişti...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.