MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Gökhan Tepe 20 yılın birikimini sahneye taşıdı

Gökhan Tepe 20 yılın birikimini sahneye taşıdı

Gökhan Tepe, 20 yıllık sanat hayatına sığdırdığı en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi.

Yayın Tarihi: 29/05/16 12:51
okuma süresi: 2 dak.
Gökhan Tepe 20 yılın birikimini sahneye taşıdı
A- A A+

5. kez konser verdiği Merit sahnesine son derece enerjik bir halde çıkan Gökhan Tepe, 20 yıllık sanat hayatına sığdırdığı en sevilen şarkılarını seslendirdi. "Bu gece sadece benim değil, sanatçı dostlarımın da en sevilen şarkılarını seslendireceğim" diyerek konserine başlayan Gökhan Tepe, çoğunluğu, sözleri ve bestesi kendisine ait olan parçalarla konuklarını coşturdu.

Son dönemin en popüler parçası olan Bağdat'ı seslendiren Gökhan Tepe, ''Uzun yıllar Ayla Çelik ile çalıştık çok güzel bir şarkı ve albüm yaptı. Bu albümde benimde 3 bestem var. İnşallah seversiniz ve dinlersiniz'' dedi.

Gökhan Tepe'yi dinleyenler arasında oyuncu Açelya Akkoyun da vardı. Sahneden kendisini dinlemeye gelen Açelya Akkoyun'a, 'Burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz.Varmı benden bir isteğiniz?'' diye sordu.

Hemen hemen her şarkısında kendisine eşlik eden konuklarını hareketli parçalarıyla da sürekli dans ettiren Gökhan Tepe, "Demli Şarkılar" dediği, 70'li ve 80'li yıllara damgasını vuran arabesk şarkılarla da zamanda yolculuğa çıktı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.