MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Alina Boz: "Oyuncu olmaya Rusya'da karar verdim"

Alina Boz: "Oyuncu olmaya Rusya'da karar verdim"

"Paramparça"da canlandırdığı Hazal rolüyle adını duyuran Alina Boz, tatil gününde soluğu Büyükada'da aldı, InStyle dergisi için modellik yaptı. Sezonun trendi folklorik temalı kıyafetlerle objektif karşısına geçen genç oyuncu, çekim sonrası kahvesini yudumlarken soruları yanıtlayıp kendini anlattı.

Yayın Tarihi: 29/05/16 15:12
okuma süresi: 2 dak.
Alina Boz: "Oyuncu olmaya Rusya'da karar verdim"
A- A A+

Yaşı küçük ama aklı, kalbi kocaman bir insan Alina Boz... Çocuk yaşta reklam filmlerinde rol alarak başladığı kariyerinin ona çalışma disiplini sağladığını beraber geçirdiğiniz uzun bir günün sonunda rahatlıkla anlayabiliyorsunuz.

HAZAL'LA TEK ORTAK NOKTAMIZ REALİST OLMAMIZ

Rusya'da yaşarken dedesinin onu bir tiyatro oyununa götürmesiyle düşmüş içine oyuncu olma isteği... Sahne arkasına gitmişler birlikte, en çok da orada neler olduğunu merak etmiş. İki senedir çok izlenen ve konuşulan dizilerden "Paramparça"da kendini gösteriyor. Gerçekte olduğundan çok farklı bir kızı, Hazal'ı canlandırıyor.

"Hazal'la ortak bir noktada buluşmamız çok zor, hatta imkansız. Birbirimize benzediğimiz tek şey realist kişiler olmamız belki de" diyor gülerek.

SOSYAL MEDYADAKİ KÖTÜ YORUMLARA ALIŞAMADIM

Dergi yayınlandığında hayatında bir dönüm noktası sayılabilecek 18 yaşına basıyor olacak, belki de zaten yarı yetişkin bir hayat yaşadığından bunun kendisini çok da heyecanlandırmadığı anlaşılıyor:"Sevdiğim insanlarla beraber olayım yeter. Denizi çok seviyorum, belki deniz kenarında bir kutlama olabilir ya da tekneyle falan açılabiliriz" diyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.