MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Mustafa Sandal 'Eşim olmadan olmaz' deyince servet kazandılar

Mustafa Sandal 'Eşim olmadan olmaz' deyince servet kazandılar

Mustafa Sandal gelen bütün tekliflere 'Eşimle birlikte yer alırım' şartı koşunca ünlü çift milyonluk anlaşmalara imza atıp servetlerine servet eklemeye başladı.

Yayın Tarihi: 19/06/16 18:14
okuma süresi: 2 dak.
Mustafa Sandal 'Eşim olmadan olmaz' deyince servet kazandılar
A- A A+

Emina Sandal, kariyerine Türkiye'de devam etme kararı aldı, devreye Mustafa Sandal girdi. Ünlü popçu, gelen tüm tekliflere 'Eşimle birlikte yer alırım' şartı koşunca çift, milyonluk anlaşmalara imza attı.

Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Beren Saat- Kenan Doğulu ve Serenay Sarıkaya-Kerem Bursin derken bir ünlü çift daha aşklarını paraya dönüştürüyor. Emina ile Mustafa Sandal, son günlerde popülerliklerini arttırdı.

"EŞİMLE BİR ARADA OLACAĞIM" DEDİ

2008'den beri Türkiye'de yaşayan Sırp asıllı Emina, Türkiye'de de kariyerine devam etme kararı aldı. Güzel eşinin bu kararını destekleyen Mustafa Sandal da hemen kolları sıvadı. Musti, gelen reklam ve TV projesi tekliflerine "Eşim Emina ile bir arada olacağım" şartı koştu.


TELEVİZYON PROGRAMINDA JÜRİ ÜYESİ OLACAK

Ünlü popçunun şartı bir dondurma firması tarafından kabul gördü. Emina ve Mustafa Sandal, 1 milyon lira karşılığında reklam filminde oynadı. Musti, bir TV programında jüri üyesi olma teklifine de "Emina jüri koltuğunda otursun, o zaman ben de olurum" yanıtı verdi.

SERVETLERİNE SERVET EKLEMİŞ OLACAK

Ünlü sanatçının bu teklifini kabul ettirmesiyle eşi, programa dahil oldu. Daha önceki yıllarda bir operatör firmasından 1 milyon 250 bin dolar ile bir inşaat firmasının reklamından 1 milyon lira alan çift, yeni anlaşmalarla servetlerine servet eklemiş olacak.

EMİNA TİCARETE DE ATILDI

Gözünü oyunculuğa diken Emina Sandal, bir yandan da ticarete atıldı. Kendi ismini taşıyan kozmetik ürünlerini piyasaya süren Sandal, geçtiğimiz günlerde de İstanbul'da ofis açtı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.