MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Yılın düğünü; Mustafa Bulutoğluları ile Ülker Yüksel dünyaevine girdi

Yılın düğünü; Mustafa Bulutoğluları ile Ülker Yüksel dünyaevine girdi

Ülkemizin siyaset ve iş dünyası Yüksel ile Bulutoğluları ailelelerinin mutlu gününde bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 27/06/16 07:56
okuma süresi: 2 dak.
Yılın düğünü; Mustafa Bulutoğluları ile Ülker Yüksel dünyaevine girdi
A- A A+

Lefkoşa Eski Belediye Başkanı, UBP Genel Sekreter Yardımcısı İşadamı Cemal Bulutoğluları'nın işadamı ve Ralli Pilotu oğlu Mustafa Bulutoğlulları ile geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz işadamı Galip Yüksel ile Öğretmen Ayşe Yüksel'in iş insanı kızları Ülker Yüksel geçtiğimiz akşam Elexus Hotel'de görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Kalabalık ve çok seçkin davetlilerin biraraya geldiği genç çiftin mutlu gününe Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, tüm kabine ve eski Bakanlar Başbakanlar hazır bulundu.

İş dünyasından çok sayıda ismin de gençlerin mutluluğuna tanık ettiği gecede, genç çift arkadaşları ile bol bol eğenirken, masa masa gezip konukları ile deyakından ilgilenmeyi ihmal etmeidler.
Mühteşem düğünde, İzmir'den bu organizasyonda sahne almak üzere gelen Sunshine Band adlı mizik grubu canlı müziklerle Bulutoğluları-Yüksel düğününü resmen bir konser kadar eğlenceli hale getiriken, konuklar arasında bulunan sanatçı Halkuk Levent'te 4 tane şarkı seslendirerek, genç çifte armağan etti.

Biz de Kıbrıs Postası olarak Mustafa ile Ülker'e ömür boyu mululuklar dileriz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.