MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

3. Alaniçi "Hasat Kraliçesi" ve "Hasat Kralı" yarışması yapıldı

3. Alaniçi "Hasat Kraliçesi" ve "Hasat Kralı" yarışması yapıldı

5. Alaniçi Hasat Festivali kapsamında bu yıl Hasat Kralı ve Kraliçesi yarışmalarının üçüncüsü dün akşam gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 17/07/16 15:27
okuma süresi: 1 dak.
3. Alaniçi "Hasat Kraliçesi" ve "Hasat Kralı" yarışması yapıldı
A- A A+

Günkut Ajans'tan yapılan açıklamaya göre, organizatör, koreograf ve sunucu Bülent Günkut tarafından hazırlanan özel koreografi eşliğinde spor ve abiye geçişleriyle 14 kişilik seçici kurul önünden geçen adaylardan kızlarda birinciliği Naile Beyitoğulları elde ederek "Hasat Kraliçesi" unvanını aldı. İkinci Meliz Deral, üçüncü ise İlayda Songelen oldu. Asya Sadisönmez de gecede "Dostluk Kraliçesi" seçildi.

Hasat Kralı Mustafa Tanyeri, ikinci Aytan Tosun, üçüncü Raif Yalınayak oldu. "Dostluk Kralı" derecesi ise Yavuz Nurettin'e layık görüldü.

MISS KUZEY KIBRIS VE BAY KUZEY KIBRIS YARIŞMALARI

Açıklamada, 22 Temmuz Cuma ve 23 Temmuz Cumartesi akşamları, Astra Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması ve Bay Kuzey Kıbrıs 2016 elemeleri yapılacağı ve başvuru için detayların www.gunkutajans.com adresinden öğrenilebileceği de bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.