MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Ronaldo ve Justin aynı filmde

Ronaldo ve Justin aynı filmde

Ronaldo ve Justin aynı filmdeDünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ve Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, 'Goal!' filminde biraraya gelecek.

Yayın Tarihi: 22/08/16 14:18
okuma süresi: 2 dak.
Ronaldo ve Justin aynı filmde
A- A A+

Sinema dünyası muhteşem bir buluşmaya hazırlanıyor.

Önümüzdeki yılın mart ayında çekimlerine başlanacak olan filmin kadrosunda Ronaldo ve Bieber'ın yanı sıra David Beckham ve Clint Eastwood da var. 100 milyon sterlinlik dev bütçeye sahip olan film için yapımcılar Justin Bieber'ı ikna etmeye çalışıyor. Los Angeles'ta yaşayan genç bir futbolcunun yükselişini anlatacak olan serinin ilk üç filmi de futbol temasıyla yayınlanmıştı. 3. Film 'Goal! Taking On The World' sinemada gösterime girmemiş ve DVD olarak satışa sunulmuştu.
REAL MADRID KABUL ETTİ

Goal serisinin devamı niteliğindeki film için Real Madrid kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu geçti. İspanyol devi, Ronaldo'nun filmde rol almasına ve Santiago Barnebau Stadı'nda çekim yapılmasına izin verdi. Ronaldo dışında aralarında David Beckham'ın da yer aldığı birçok ünlü futbol adamının rol alacağı filmin çekim tarihi ise Mart 2017 olarak belirlendi.

Yetkililer, 2017 yılının filmi olarak baktıkları projenin hasılat rekoru kıracağını tahmin ediyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.