MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Usain Bolt'un aldattığı sevgilisinden ilk tepki

Usain Bolt'un aldattığı sevgilisinden ilk tepki

2016 Rio Olimpiyatları'nı üç altın madalya ile kapatan sporcu Usain Bolt, oyunlardan sonra Rio'daki doğum günü partisinin ardından aldatma fotoğraflarıyla gündeme gelmişti.

Yayın Tarihi: 26/08/16 12:25
okuma süresi: 3 dak.
Usain Bolt'un aldattığı sevgilisinden ilk tepki
A- A A+

2016 Rio Olimpiyatları'nı üç altın madalya ile kapatan sporcu Usain Bolt, oyunlardan sonra Rio'daki doğum günü partisinin ardından aldatma fotoğraflarıyla gündeme gelmişti.

SEVGİLİSİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Genç bir kadınla yatakta çekilmiş fotoğrafları basına yansıyan Jamaikalı koşucunun iki yıldır birlikte olduğu 26 yaşındaki sevgilisi Kasi Bennett'ten ilk tepki geldi.

Benett, kendisini Jady Duarte adlı Brezilyalı öğrenci ile aldatan 30 yaşındaki sporcuya yanıtını, Instagram üzerinden paylaşılmış bir fotoğrafı beğenerek verdi.

Bolt ve Jady Duarte'nin samimi pozunu içeren fotoğrafı paylaşan bir Instagram kullanıcısı, fotoğrafın altına, "Kız arkadaşın Selfridges ve sen onu Primark'la aldatıyorsun" notunu yazmıştı. Yani kız arkadaşı Benett'i pahalı bir giyim markasına, onu aldattığı Brezilyalı Duarte'yi de ucuz giyim markasına benzetti.
BREZİLYALI KADIN O GECEYİ ANLATTI

Rekortmen atlet Usain Bolt ile geçirdiği bir gecenin ardından tüm dünyanın dikkatini üzerinde toplayan Jady Duarte, yaşananlar hakkında konuştu.

Usain Bolt ile Olimpiyat Köyü'nde geçirdiği gecenin tüm ayrıntılarını anlatan 20 yaşındaki Brezilyalı, gece kulübünde tanıştıktan sonra Bolt ile birlikte Olimpiyat Köyü'ne gittiklerini ve o geceyi tek kişilik bir yatakta geçirdiklerini söyledi.

O sırada Usain Bolt'un Rihanna'nın "Work" adlı şarkısını dinlemeyi tercih ettiğini anlatan Duarte, şampiyon atletin güçlü kasları ve bu şarkı eşliğinde yaptığı çıplak dansla kendisini baştan çıkarmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

Bolt'un kendisini lüks bir otel yerine Olimpiyat Köyü'ne götürmesine şaşırdığını söyleyen genç kadın, "Ama buna çok da dikkat etmedim. Çünkü yol boyunca sürekli öpüştük" dedi.

İngilizce bilmeyen Jady Duarte, Usain Bolt ile Google'ın çeviri uygulaması aracılığıyla anlaştıklarını da söyledi.
23 BİN LİRALIK İKİNCİ PARTİ

Olimpiyat oyunlarının hemen ardından Rio de Janerio'daki gece kulüplerinde soluğu alan ve doğum günü partisinde eğlenen Bolt, ikinci partiyi Londra'da verdi. Tape adlı gece kulübündeki parti için Bolt'un 6 bin sterlin (yaklaşık 23 bin TL) ödediği öğrenildi.

Kız arkadaşı yanında olmayan ve bir grup arkadaşıyla eğlenen Bolt, mekandan güzel bir kadınla ayrıldı. Ancak Bolt'un yanında oturan kadının yanı sıra 10 kadın daha taksiyle ünlü sprinterin kaldığı otele getirildi.

Usain Bolt'un odasında verdiği özel parti sabaha karşı 04.30 sularında sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.