MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Tarık Akan: "ölmedim, hayattayım daha"

Tarık Akan: "ölmedim, hayattayım daha"

Türk sinemasının yaşayan efsanesi 66 yaşındaki Tarık Akan'ın 14 aydır akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 27/08/16 13:17
okuma süresi: 1 dak.
Tarık Akan: "ölmedim, hayattayım daha"
A- A A+

YAKIN ÇEVRESİNDEN BİLE SAKLADI

Hastalığını öğrendikten sonra dışarı çıkmayan ve tedaviye başlayan oyuncunun, yakın çevresinden bile bu bilgiyi sakladığı öğrenildi. Arkadaşları ve hayranları üzülmesin diye sürekli grip olduğunu söyleyen Akan'ın, Bodrum'a yerleştiği iddia edildi.

AİLESİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Tedavi süreci devam eden ve başta oğlu Barış Üregül olmak üzere ailesinin yalnız bırakmadığı Tarık Akan sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

"BODRUM'A KAPANMADIM"

Hastalığıyla ilgili konuşan Akan şunları söyledi: "Evet haberler doğrudur ama kendimi gayet iyi hissediyorum. Bodrum'daki evime falan kapanmadım. Şu an İstanbul'daki evimdeyim.

"AYLARDIR MÜCADELE EDİYORUM"

Ölmedim, hayattayım daha. Kötü bir şey yok. Her şey yolunda. Aylardır hastalıkla mücadele ediyorum, şu an için sağlık durumum iyi."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.