MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

3'üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun torunu Derviş dünya evinde

3'üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun torunu Derviş dünya evinde

Yeniboğaziçi li Gülşen - Necdet Özbay çiftinin güzel kızları Zülfiye ile Gazimağusa lı Resmiye - Serdar Canaltay çiftinin yakışıklı oğulları Derviş,nikah memuru Saldıray Fenercioğlu tarafından Arkın Palm Beach Hotel sahilinde kıyılan nikah ile dünya evine girdiler.

Yayın Tarihi: 17/09/16 14:52
okuma süresi: 1 dak.
3'üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun torunu Derviş dünya evinde
A- A A+

Musisian of Majesty triosunun çaldığı müzikle kıyılan nikaha aileler ve gençlerin arkadaşları katıldılar. Erkekler siyah takım ve papyon ile dikkat çekdiler.

Fenercioğlu yaptığı konuşmada Derviş abi ve Meral abla ile yıllardır tanışıyoruz komşuluklarımız oldu yakın ahbablığımız oldu kendilerine sevgimiz saygımız sonsuz oldu onlar da bizi sevdiler hala daha aynıyız ne mutlu ki torun Derviş'in nikahını kıyma muradına eriştim derken siyasete girmeyeceğim ama tek cümle de söylemeden edemeyeceğim " ben siyasette derviş abimden daha eskiyim "dedi.



Nikahta gelin Zülfiye nin şahitliğini teyze kızı Meltem Baflı yaparken damat Derviş in şahitliğini ise anneanne Meral Eroğlu yaptı.



Nikah memuru Fenercioğlu finalde gelin ve damat öpüşebilir dedi. Nikah sonrasında Hotelin ön tarafındaki çim bahçede düğün töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

Mağusa Haber Ajansı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.