MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

International Top Model of Cyprus yarışmasının finali dün akşam yapıldı

International Top Model of Cyprus yarışmasının finali dün akşam yapıldı

İlk defa düzenlenen International Top Model of Cyprus yarışmasının finali dün akşam yapıldı.

Yayın Tarihi: 23/10/16 09:07
okuma süresi: 3 dak.
International Top Model of Cyprus yarışmasının finali dün akşam yapıldı
A- A A+

Dün akşam, H&V Ajansın kurucusu Hayriye Vurdu'nun gerçekleştirdiği yarışma bu yıl uluslararası boyuta taşındı.International Top Model of Cyprus yarışması vizyonu ile bu sene çok daha iddialı…

Lord's Palace Hotel'de düzenlenen "International Top Model of Cyprus"a18 ülkeden birbirinden güzel profesyonel model katıldı...Önümüzdeki yıllarda ise bu sayı daha da artacak.

Gecenin sunuculuğunu, ülkemizin ve Türkiye'nin başarılı Sunucu ve Moderatörü Burç Tunçer ile Türkiyeli Model ve Sunucu Hande Aras, koreografisini Yusuf Azuz, Genel Koordinatörünü ise eski manken Aylin Arasıl gerçekleştirdi. Geceye birbirinden güzel şarkılarıyla Buray ve Elif Kaya ve muhteşem dans Showlarıyla Bahar Hacımehmet renk kattı. Modellerin saç ve makyajlarını Velena Kuaför ve Güzellik Salonu yaptı.Modeller Sunset Mayoları, Juliet, ZenZone butik, Kyrenia deri, Elif Gedikoğlu ve Muammer Ketenci'nin özel kreasyonlarını sergiledi. Gecenin sonunda Lord's Palace Hotel, NorthernLand, Rock Island ve yan sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Juride ise birbirinden değerli üyeler yerlerini aldı; Lord's Palace Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez AYDOĞAN, eski bankacı Burak Acet, NorthernLand Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkur, iş adamı Veysel Şahin, Quikwin Grup Başkanı Alkın Günbatı, değerli iş adamı Talip Öztürk, ünlü modacı Muammer Ketenci, ünlü modacı Elif Gedikoğlu, Zenzone Butik Direktörü Esra Ergün, Magictouch Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Özbekoğlu, Nurel Emlak sahibi Redif Nurel, Decoclasss Organizasyon ve Gelinlik firmasının sahibi Selen Poyrazlı, Juliet Butik Direktörü Senem Bağdatlı, Temedya Direktörü Özdemir Tokel, Kıbrıslı ünlü şarkıcı Buray, genç şarkıcı Elif Kaya, Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço ve Velena Kuaför ve Güzellik Salonu Sahibi Ala Özberkman ve Ünlü Güzellik Uzmanı Şevval Özçelik.

International Top Model of Cyprus Birincisi, Türkiye'den GÖKÇE EYGİ.

International Top Model of Cyprus İkincisi, Romanya'dan DENİSA HODİŞAN.

International Top Model of Cyprus Üçüncüsü, Litvanya'dan VAIDA AZUOLAITYTE.

International Top Model of Cyprus'un Ana Sponsoru Lord's Palace güzeli, İsveç'ten FRIDA FORNANDER.

International Top Model of Cyprus'un Ana Sponsoru NorthernLand güzeli, Türkiye'den GÖKÇE EYGİ.

International Top Model of CyprusTurizm Güzeli ise, İngiltere'den JODI BREYTONBACH.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.