MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

"Kara kedi" Kıbrıs'ı fethetti

"Kara kedi" Kıbrıs'ı fethetti

Real Madrid'li futbolcu James Rodriguez ile eşi Daniela Ospina'nın arasına "kara kedi" gibi girdiği iddia edilen Rus Model Helga Lovekaty son bir aydır Kıbrıs'ta gününü gün ediyor.

Yayın Tarihi: 24/10/16 08:24
okuma süresi: 2 dak.
"Kara kedi" Kıbrıs'ı fethetti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Kolombiya basınında geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre Real Madrid'de forma giyen James Rodriguez ile eşi Daniela Ospina'nın ayrılabileceği iddia edilmiş ve bu ayrılığa sebep olarak yıldız futbolcunun gece hayatına düşkünlüğü ve Rus model Helga Lovekaty ile olan ilişkisi olduğu öne sürülmüştü.

James Rodriguez ile eşi Daniela Ospina'nın arasına "kara kedi" gibi girdiği iddia edilen Rus Model Helga Lovekaty ise son bir aydır Kıbrıs'ta gününü gün ediyor.

Yaklaşık bir aydır Kıbrıs'ta tatil yapan ve hem Güney Kıbrıs'ta hem de Kuzey Kıbrıs'ta gezdiği yerlerde verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan güzel modele özellikle instagram hesabından bir çok takipçisi övgüler yağdırıyor.

Helga Lovekaty'nin gezdiği yerler arasında Güney Kıbrıs'ın tatil beldesi Aya Napa, Afrodit taşı, Gazimağusa Sur içi bölgesi ve Gazimağusa'da ki Lala Mustafa Paşa Camii bulunuyor.

1992 doğumlu olan Helga Lovekaty güzel fiziği ve seksi fotoğraflarıyla kısa zamanda şöhret basamaklarını tırmandı. Sosyal medyada ve dergilerde yayınlanan pozlarıyla modeller arasında birden bire sivrilen Rus model güzelliği ile büyülüyor.

Real Madrid'li futbolcu James Rodriguez, eşi Daniela Ospina ve kızı ile

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.