MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Playboy geri adım attı: "Çıplaklık normaldir"

Playboy geri adım attı: "Çıplaklık normaldir"

Dünyanın en ünlü erkek dergisi Playboy, çıplaklık kararından geri adım attı.

Yayın Tarihi: 16/02/17 10:14
okuma süresi: 2 dak.
Playboy geri adım attı: "Çıplaklık normaldir"
A- A A+
Playboy, çıplak kadın fotoğraflarına dergide yer vermeme kararı aldıktan bir yıl sonra geri adım attı. Dergi, 2017 Mart sayısıyla birlikte kapaklarında yeniden çıplak modellere yer vermeye başlayacaklarını açıkladı.

Playboy'un sahibi Hugh Hefner'in 25 yaşındaki oğlu ve aynı zamanda Ekim ayından beri derginin yeni yaratıcı yönetmeni Cooper Hefner kararla ilgili olarak şunları söyledi:

'KALDIRMAK HATAYDI'

"Dergide çıplaklığın sunumu demodeydi ancak toptan kaldırmak da bir hataydı, şimdi mart sayımızla birlikte yeniden kimliğimizi geri alıyoruz. Çıplaklık hiçbir zaman sorun olmadı çünkü çıplaklık sorun değildir" dedi."

PLAYBOY'DAN TOPLUMSAL CİNSİYET VURGUSU

Playboy'un kapağındaki 'Erkekler için eğlence' ifadesini de çıkaracaklarını belirten Hefner, "Playboy her zaman erkeklerin ilgi alanlarına odaklanacak ancak cinsiyetlerin rolleri toplumda değişmeyi sürdürdükçe biz de değişeceğiz" ifadelerini kullandı.

Dergi, Mart ayında çıkacak olan yeni kapağını da paylaştı. Kapakta "Çıplaklık normaldir" yazısıyla birlikte üstsüz bir model yer alıyor.

Derginin gelecek sayısında, ABD'de kamuya açık yerlerde bebek emzirme ve kadınların üstsüz dolaşmasını engelleyen yasaların değişmesi için aktivistlik yapan oyuncu Scarlett Byrne'in da bir makale yazması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.