MAGAZİN
okuma süresi: 4 dak.

"The Whisky Festival" heyecanı başlıyor

"The Whisky Festival" heyecanı başlıyor

Kuzey Kıbrıs'ın gelenekselleşen çok özel festivali "The Whisky Festival" için geri sayım başladı.

Yayın Tarihi: 15/03/17 16:08
okuma süresi: 4 dak.
"The Whisky Festival" heyecanı başlıyor
A- A A+
Kuzey Kıbrıs'ın gelenekselleşen çok özel festivali "The Whisky Festival" için geri sayım başladı. Dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker önderliğinde düzenlenen The Whisky Festival 15 Mart'ta adaya keyif katmaya başlayacak. "Efsane yürüyüş başlıyor" sloganıyla yola çıkan festivalde bu yıl eğlencenin dozu artıyor. 10 hafta sürecek festivalde viskiseverlere keyif dolu bir etkinlik takvimi hazırlandı. Çok özel partiler, meyhane aktiviteleri, viski tadım etkinlikleri, happy hour'lar ve sürprizler 20 Mayıs'a kadar sürecek.

THE WHİSKY FESTİVAL PARTİLERİ COŞTURACAK

The Whisky Festival'de her hafta birbirinden özel parti ve sürpriz performanslar festival coşkusunu artıracak. Festivalin açılış partisi, 18 Mart Cumartesi akşamı Girne'nin gözde eğlence mekanlarından 3 Lounge'da son yılların en başarılı çıkış yapan DJ'lerinden Mahmut Orhan performansı ile yapılacak. Deep house, indie dance ve nu disco üzerine çalışmaları olan ve "Feel" parçası ile pek çok ülkedeki listelerde ilk 10 içerisinde yer almayı başaran DJ Mahmut Orhan, bu kez The Whisky Festival için hazırladığı muhteşem setleri ile kabin başına geçecek.

Festival takviminde ikinci haftaya elektronik dans müziğin önemli isimlerinden olan Hollandalı yetenek Kill the Buzz imzasını atacak. Adını en önemli müzik festivali ve organizasyonlarına yazdıran Kill the Buzz 24 Mart Cuma akşamı Girne'de bulunan Mad Club'da sahne alacak.

Viskiseverler için düzenlenecek özel parti organizasyonlarının üçüncüsü 1 Nisan Cumartesi akşamı Tango to Buddha'da yaşanacak. Son birkaç yıldır 60 binden fazla kitleye ulaşan ve dünyanın en iyi kulüp ve festivallerinde başı çeken uluslararası EDM sahnesinde kendine yer edinmiş olan İsviçreli DJ EDX (Maurizio Colella) The Whisky Festival'e damga vuracak.

20 MAYIS'A KADAR SÜRECEK PARTİLERLE ADAYA YILDIZ YAĞACAK

The Whisky Festival partileri her hafta birbirinden özel yıldız ismi ağırlayarak festival coşkusunu doyasıya yaşatacak. Suat Ateşdağlı ve DJ Garmiani viskiseverler için adanın eğlence ritmini tutacak. Suat Ateşdağlı 22 Nisan Cumartesi akşamı Hangover Cafe & Bar'da, DJ Garmiani 28 Nisan Cuma akşamı Mad Club'da performans sergileyecek. Sürpriz partiler 20 Mayıs'a kadar adaya renk katmaya devam edecek.

MEYHANELERDE MÜZİK, EĞLENCE VE MUHABBET DOLU FESTİVAL AKŞAMLARI YAŞANACAK

Festival katılımcıları, her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları meyhane aktviteleri ile müziğin ve eğlencenin büyüsüne kapılacak. Ada genelindeki anlaşmalı meyhanelerde canlı müzik eşliğinde festivalin tadını çıkaracak olan katılımcılar özel viski tadım etkinlikleri ile de eşsiz Johnnie Walker lezzetleriyle tanışacak. 17 Mart Cuma akşamı Ömerli Meyhanesi ve Dub'le Meyhane, 18 Mart Cumartesi akşamı Eski Konak Meyhanesi ve Biyer Cafe & Restaurant, 22 Mart Çarşamba akşamı Galdırım Ocakbaşı ve Karafaki Meyhane, 24 Mart Cuma akşamı The Meyhane ve Archway Restaurant, 25 Mart Cumartesi akşamı Eminem Restaurant ve Bella Terrace, 29 Mart Çarşamba akşamı Bildiğin Mehane ve Buse Akşamları, 31 Mart Cuma akşamı Bizim Meyhane ve Pine House Restaurant'da, 1 Nisan Cumartesi akşamı Le Chateau Mangalbaşı ve Biyer Cafe & Restaurant'da müzik, eğlence ve muhabbet dolu festival akşamları yaşanacak.

FESTİVALE ÖZEL İNDİRİM FIRSATLARI

The Whisky Festival boyunca 15 Mart - 20 Mayıs tarihleri arasında festival coşkusu doyasıya yaşanırken seçkin marketlerdeki Johnnie Walker şişelerinde özel indirimler de uygulanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.