MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Sürpriz aşk! Ahmet Kural Sıla aşkı gündeme bomba gibi düştü!

Sürpriz aşk! Ahmet Kural Sıla aşkı gündeme bomba gibi düştü!

Başarılı şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural Bodrum'da el ele görüldü. Yazın ilk magazin bombası duyanları hayrete düşürdü.

Yayın Tarihi: 27/05/17 12:36
okuma süresi: 1 dak.
Sürpriz aşk! Ahmet Kural Sıla aşkı gündeme bomba gibi düştü!
A- A A+
Başarılı şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural Bodrum'da el ele görüldü.

Yazın ilk magazin bombası duyanları hayrete düşürdü. Ünlü şarkıcı Sıla ile başarılı oyuncu Ahmet Kural aşk yaşamaya başladı. Sıla ve Ahmet Kural, Bodrum'da bir mekânda yemek yedi.

Ardından da el ele yürüyen çift objektiflere yakalandı. Geçen gün bir ödül töreninde eski nişanlısı Burcu Kıratlı ile karşılaştıktan sonra gözden kaybolan Ahmet Kural, gizli gizli Bodrum'a gitti.

Bodrum'da Sıla ile sessiz sedasız görüşen Ahmet Kural, iddialara göre, Bodrum'da romantik yemek yedi. Ardından da el ele tutuşarak yürümeye başladı. Bu aşk haberi, yaza adım attığımız bu günlerde gündem de bomba etkisi yarattı.

Sıla ve Ahmet Kural, şimdilik sessizliğini koruyor. Ancak daha sonra aşklarına dair açıklama yapıp yapmayacakları merak konusu oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.