MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Survivor 2017'nin şampiyonu belli oldu!

Survivor 2017'nin şampiyonu belli oldu!

Survivor 2017 şampiyonu dün akşam belli oldu.

Yayın Tarihi: 23/06/17 07:46
okuma süresi: 2 dak.
Survivor 2017'nin şampiyonu belli oldu!
A- A A+
Survivor 2017 şampiyonu dün akşam belli oldu. Adem ve Ogeday arasında yapılan SMS oylamasının sonucunda en çok oyu alark Survivor birinciliğini üstlenen Ogeday Girişken oldu.

Survivor 2017'de büyük final. Dün akşam yapılan Kuzey Kıbrıs finalinde birinci olan isim belli oldu. Adem ve Ogeday SMS oylamasına çıkara birincilik ödülü için yarıştılar.

SURVİVOR 2017 EKRANLARINDA SON BULDU

Dün akşam final bölümüyle ekranlara gelen yarışma programı Survivor, saat 20:00'den itibaren Kuzey Kıbrıs'tan canlı olarak yayınlandı. Aylarca süren zorlu maratonda Yarışmacılar oyunların yanı sıra zorlu ada şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldılar. Kıbrıs finaline ise iddialı birçok ismin arasında Sema, Serhat Akın, Adem ve Ogeday kendilerini Kıbrıs'a götürmeyi başardılar. Son elemelerin ardından ise Ogeday ve Adem final koltuğuna oturan isimler oldu.

SURVİVOR ŞAMPİYONU ADEM Mİ, OGEDAY MI?

28 yarışmacının ter döktüğü Survivor 2017'de şampiyon belli oldu. Gerek oyunlardaki performaslarıyla gerekse halkın SMS oylarıyla finale kadar gelmeye hak kazanan 2 yarışmacıdan bir tanesi Kuzey Kıbrıs'ta şampiyonluğu yaşadı. Adem ve Ogeday'ın final koltuklarını paylaştığı akşamda halk oylamasına gidildi. 2017 sezonu Survivor kazananı Ogeday oldu.

SURVİVOR'DA ALL-STAR SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen ve finale kalma başarısı gösteren iki yarışmacı Adem ve Ogeday'ın ortak özelliğini açıkladı. Daha sonra Acun Ilıcalı, Survivor'ın en iyi yarışmacılarının bir araya geleceği bir Survivor daha düzenlemek istediğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.