MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Gülben Ergen'e 'yasak aşk' iptali

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Gülben Ergen'e 'yasak aşk' iptali

Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak proje yürüttüğü şarkıcı Gülben Ergen'in Çocuklar Gülsün Diye Derneği ile yapılan protokolü iptal ettiği iddia edildi.

Yayın Tarihi: 13/10/17 11:02
okuma süresi: 1 dak.
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Gülben Ergen'e 'yasak aşk' iptali
A- A A+
Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte Çocuklar Gülsün Diye Derneği üzerinden ortak çalışma yürüten Gülben Ergen'in protokolü iptal edildi. Bakanlık kaynakları, bu iptalin gerekçesi olarak derneğin protokol şartlarına uymamasını gösterse de kulislerde Ergen'in evli olduğu dönemde anaokulu açılışına yasak aşkı Tolga Duğles'le birlikte katılmasının iptali getirdiği söyleniyor.

Derneğin, şartnamedeki sorumlulukları yerine getirmemesi ve raporlama yapmaması bu iptali getiren başlıca neden olarak gösterilirken, bardağı taşıran son damlanın Ergen'in 2016 Nisan'ında katıldığı bir açılış olduğu konuşuluyor. Sabah'ın haberine göre, Ergen, 21 Nisan 2016 tarihinde Erhan Çelik ile evliyken, kurucusu olduğu derneğin İzmir Karabağlar'daki anaokulunun açılışına sevgilisi Tolga Duğles ile katılmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.