MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Bahar Öztan'ın sağlık durumu iyi

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Bahar Öztan'ın sağlık durumu iyi

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Bahar Öztan yakalandığı yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde 11 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. Zorlu süreci atlatan Öztan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yayın Tarihi: 22/10/17 14:56
okuma süresi: 1 dak.
Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Bahar Öztan'ın sağlık durumu iyi
A- A A+
Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Bahar Öztan yakalandığı yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde 11 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı.

Zorlu süreci atlatan Öztan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bahar Öztan'ı ziyarete giden gazeteci Burhan Aktağ, ünlü oyuncu hakkında son bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Hürriyet'in haberine göre; Bahar Öztan'ın fotoğraflarını da çeken Akdağ 'Yarım gün süren ameliyat sonrası bir süre yoğun bakımda kalan Bahar Öztan normal odaya alındı.

Kardeşi Nalan ve oğlu Yiğit, Bahar'ı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Öztan, kendisini 'çok iyi hisettiğini' ve 10 gün daha hastanede kalacağını söyledi.

Ünlü oyuncu durumu için önce Allah'a, kendisini ameliyat eden Türk doktorlarına ve Türk halkının dualarının gücüne çok inandığını' belirtti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.