MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Ozan Güven: Kendi otosansürümüzü uyguluyoruz. İçelim, sevişelim gibi bir durum yok"

Ozan Güven: Kendi otosansürümüzü uyguluyoruz. İçelim, sevişelim gibi bir durum yok”

Sevişme sahneleriyle adından söz ettiren 'Fi, Çi, Pi'nin oyuncularından Ozan Güven, "Kendi otosansürümüzü uyguluyoruz. Hadi, içelim, sevişelim gibi bir durum yok" dedi.

Yayın Tarihi: 15/12/17 08:37
okuma süresi: 2 dak.
Ozan Güven: Kendi otosansürümüzü uyguluyoruz. İçelim, sevişelim gibi bir durum yok”
A- A A+
Sevişme sahneleriyle adından söz ettiren 'Fi, Çi, Pi'nin oyuncularından Ozan Güven, "Kendi otosansürümüzü uyguluyoruz. Hadi, içelim, sevişelim gibi bir durum yok" dedi

Ozan Güven, Marka 2017 etkinliğinde, dizileri 'Fi, Çi, Pi'yi anlattılar. Puhu TV'de ayda yaklaşık 9 milyon izleyiciye ulaşan projede yer alan Sarıkaya, "Dijital ortamda hitap ettiğimiz kitleye iş yaptığım için daha rahat oluyorum. Böyle bir proje yapmanın zamanı gelmişti. Bu projede yer almaktan korkmadım. Cesur karakterleri oynamayı seven biriyim. İyi ki de yaptık. Televizyon işleri de devam edecek" dedi.

Bütün yazı plajdaki genç kızlar gibi bin 200 sayfalık 'Fi, Çi, Pi'yi okuyarak geçirdiğini anlatan Güven ise, "100 sayfa okuduktan sonra 'Emin misiniz, Serenay var mı?' dedim. Çünkü Serenay bir marka" şeklinde konuştu. İnternette iş yapmalarına rağmen kendi otosansürlerini uyguladıklarını da anlatan oyuncu, "Hikaye konusunda daha özgürüz. Hadi içki içelim, sevişelim gibi bir durum yok" açıklamasını yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.