MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Seray Sever'in, Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün'le aşk yaşadığı iddia edildi

Seray Sever'in, Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün'le aşk yaşadığı iddia edildi

<STRONG>Seray Sever</STRONG>'in, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı <STRONG>Hüseyin Özgürgün</STRONG>'le aşk yaşadığı iddia edildi. Kenan Erçetingöz, gecce.com'da ikilinin yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta el ele göz göze Ajda Pekkan ve Tarkan'ı izlediğini yazdı. 46 yaşındaki Bakan Özgürgün'le gece konuştuğunu söyleyen Sever, "Gayet mesafeli bir ortamdı" dedi.

Yayın Tarihi: 05/01/11 17:28
okuma süresi: 3 dak.
Seray Sever'in, Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün'le aşk yaşadığı iddia edildi
A- A A+

Ünlü sunucu, oyuncu ve yapımcı Seray Sever'in, KKTC'nin yakışıklı Dışişleri BakanıHüseyin Özgürgün ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Gecce.com'da Kenan Erçetingöz, Sever ve Özgürgün'ün yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta bir otelde el ele göz göze eğlenip, Ajda Pekkan ve Tarkan konserini izlediklerini yazdı.

İddialara göre, ikilinin yer rezervasyonu da Ankara'dan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılmış. Yılbaşı gecesi Özgürgün ile birlikte olduğunu doğrulayan Sever, aralarında sanıldığı gibi bir ilişki olmadığını şu sözlerle açıkladı: "Bakan Bey ile o gece konuştuk. Siyaset Dergisi'nin davetlisi olarak oradaydık. Gayet mesafeli bir ortamdı."

SPORCU KÖKENLİ VE YAKIŞIKLI

46 yaşındaki Hüseyin Özgürgün, 2009'dan beri KKTC Dışişleri Bakanı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Özgürgün, atletizmve futbolda KKTC'nin milli sporcularından. Yakışıklılığıyla tanınan Özgürgün, aynı plakaya sahip Jaguar ve Mercedes otomobilleriyle gündeme gelmişti.

AHMET HAKAN, SERAY SEVER`E LAF ATTI

Kenan Erçetingöz'ün Seray Sever ve Kuzey Kıbrıs TC. Dışişleri Bakanı ile ilgili yazısı bugünün gündemine oturdu. Gazete ve internet sitelerinde konuşulan haber twitter'a da konu oldu.. Bakın Ahmet Hakan konuyla ilgili ne söyledi.

@ahmethcahmet hakan
biri seray sever'e kıbrıs'ta bakan olmanın, bizde belediye meclis üyesi olmaya denk düştüğünü söyleyebilir mi lütfen.

SERAY SEVER KONUYLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI GÖNDERDİ

Seray Sever konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması göndermiş, bunu da aynen yayınlıyorum.

Bugün çeşitli gazetelerde yer alan, yılbaşı gecesi eğlencesi sırasında adı geçen kişiyle herhangi bir yakınlaşmam olmamıştır. Kıbrıs Dışişleri Bakanlığı'nın davetlisi olarak arkadaşlarımla beraber katıldığım davette,sayın bakanla herkes kadar sohbet ettik ve son derece de mesafeliydik. Şu anda yeni başlayacak olan ve yapımcısı olduğum televizyon dizisinin heyecanı içindeyim. Tüm enerjimi işime harcadığım şu günlerde özel hayatımla ilgili asılsız haberlerle gündeme gelmek istemiyorum.

Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim...

SERAY SEVER

Gecce.com

Sevgilisinden yeni ayrıldığı öğrenilen Bakan Özgürgün ise Sever ile kesin bir dille ilişki yaşamadığını söyledi. Ayrıca Sever'in de bakanlığın davetlisi olmadığı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.