MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Şenay Akay Kıbrıs'a yerleşiyor

Şenay Akay Kıbrıs'a yerleşiyor

Yeni yaşını dün gece Kıbrıs'ın en büyük balık restorantı Park Marine'de kutlayan ünlü top model Şenay Akay, <A href="http://magazince.com/" target=_blank>magazince.com</A> 'a yaptığı açıklamada, Kıbrıs'a yerleşmek istediğini söyledi.

Yayın Tarihi: 28/07/12 13:15
okuma süresi: 2 dak.
Şenay Akay Kıbrıs'a yerleşiyor
A- A A+
Park Marine'de dün gece özel bir doğum günü partisi veren Şenay Akay, magazince.com 'a çok özel açıklamalarda bulundu.


Muhteşem Girne manzarası eşliğinde yapılan doğum günü partisine, Şenay Akay'ın yakın dostları, Park Marine Direktörü Türker Çağ ve sadece magazince.com ekibi katıldı. Ünlü model gecede hediye yağmuruna tutulurken, kendisi için özel hazırlanan pastayı dostlarına ikram etmeyi ihmal etmedi. Şenay Akay, sağlıklı bir yaşam dileyerek, Kıbrıs'a hayran olduğunu dile getirdi.


Kıbrıs'a yerleşerek, burada yaşamayı arzu ettiğini ifade eden Akay, Kıbrıs'ın huzurlu atmosferinin kendisini çok etkilediğini belirtti. Akay, Park Marine için ise şunları söyledi: "Burası adanın en kaliteli ve en büyük balık restorantı. Adadaki büyük bir eksikliği tamamladığını düşünüyorum. En taze ve en güzel balıkların yanı sıra, muhteşem mezeleriyle de adaya damgasını vurmuş bir balık restorantı."


"Kıbrıs benim için bir cevher"


Ünlü manken yıllardır Türkiye'de başarı ile sürdürdüğü mesleki kariyerini, artık Kıbrıs'ta bir dönem ara vereceğini fakat yine de tüm tekliflere açık olduğunu sözlerine ekledi. Kıbrıs'ın kendisi için bir cevher niteliğinde olduğunu söyleyen Şenay Akay, Türkiye için iş ülkesi, Kıbrıs için tatil - dinlenme ve keyifle iş yapmak için kendisi adına oluşumu hazırlanmış bir ülke olduğunu belirtti.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.