SPOR
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ ve YDÜ farklı galip

DAÜ ve YDÜ farklı galip

Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı'nda oynanan ilk maçta kadınlarda DAÜ UKÜ'yü, ikinci maçta erkeklerde ise YDÜ, DAÜ'yü yendiler.

Yayın Tarihi: 12/04/14 10:04
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ ve YDÜ farklı galip
A- A A+

Kıbrıs Postası - Cemil GARİP

DAÜ:41 – UKÜ:27

YER: Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı

HAKEMLER: Tolga Kınacı, Tansel Esengin

DAÜ: Ayşe Kartal, Tuğçe, Ayşe Mullacuma, Birsen, Doğaç, Seval, Şerife, Denitsa, Emine Hızlıer, Emel, Ceren, Meryem, Damla, Dilber, Sıdıka

UKÜ: Bahar, Nejla, Esma, Büşra, Raife, Fatma, Nahide, Betül, Esin, Azize, Beliz, Özde, Ayşe

İLK YARI: 18-11 (DAÜ)

MAÇ SONUCU: 41-24 (DAÜ)

Büyük Kadınlar Hentbol Ligi'nin önemli maçında dün gece DAÜ ile UKÜ takımları karşı karşıya geldiler. DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı'nda oynanan karşılaşmayı baştan sona üstün oynayan DAÜ farklı şekilde kazandı.

İlk yarısını 18-11 önde tamamlayan DAÜ maçı da 41-24 kazanarak ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Karşılaşmada attığı 16 golle geceye damgasını vuran Ayşe Mullacuma olurken yine DAÜ'den Deni attığı 9 golle en çok gol atan diğer bir oyuncu oldu.

DAÜ:19 – YDÜ:41

YER: Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı

HAKEMLER: Murat Özyay, Varol Baykara

DAÜ: Hüseyin, Görkem, Mustafa, Özden, Özgün, Sertaç, Aydın, Osman, Ahmet, Sami, Buğra, Samet, Hüseyin, Tahir

YDÜ: Gültekin, Mehmet, Ahmet, Suat, Erdal, Bora, Erdoğan, Doğay, Şevki, Ömer, Hüseyin, Kadir, Serkan, Fırat, Zeeb, Şahin

İLK YARI: 9-21 (YDÜ)

MAÇ SONUCU: 19-41 (YDÜ)

Gecenin ikinci karşılaşması büyük erkekler DAÜ-YDÜ mücadelesiydi. Büyük çekişme içerisinde geçmesi beklenen karşılaşmada YDÜ rakibi karşısında zorlanmadı. İlk yarıyı 21-9 önde kapatan YDÜ ikinci yarıda da üstünlüğünü devam ettirerek karşılaşmayı 41-19 gibi farklı bir skorla kazandı.

YDÜ takımında yeni transfer kaleci Kadir oynadığı müthiş oyunla geceye damgasını vururken, Ömer de sergilediği performansla takımını sırtlayan oyuncular arasında yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.