SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Bornova'dan puan çıkmadı (79 - 73)

Bornova'dan puan çıkmadı (79 - 73)

Türkiye Bedensel Engelli Basketbol Super Ligi'nin zirve mücadelesi veren tecrübeli ekiplerinden Kuzey Kıbrıs Turkcell tekerlekli sandalye basketbol takımı Bornova Barış Gücü deplasmanından da eli boş döndü. Geçtiğimiz hafta Yalova engelli basketbol takımına deplasmanda kaybeden KKTCELL tekerlekli basketbol takımı dün de Bornova'ya 79 – 73 kaybetti.

Yayın Tarihi: 14/04/14 08:20
okuma süresi: 1 dak.
Bornova'dan puan çıkmadı (79 - 73)
A- A A+

İki takımın da birbirine bariz üstünlük sağlamadan oynadığı, keyifli, heyecan dolu maçı Bornova, son dakikalardaki performansıyla kazanmayı bildi. Gelecek hafta (19 Nisan Cumartesi) halen super ligin yenilgisiz lideri dünya şampiyonu Galatasaray tekerlekli basketbol takımını Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda konuk edecek Kuzey Kıbrıs Turkcell tekerlekli sandalye basketbol takımı Bornova deplasmanında şu kadro ile mücadele etti:

" Antrenör Hasan Serbülent - Havva Selvihan – İsmail- Mahmut- İbrahim- Ertan - Omer Hamidan – Ahmet – Murat"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.