SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yarı Finalist Koop ve DAÜ

Yarı Finalist Koop ve DAÜ

Telsim Büyük Erkekler Basketbol Kupası'nın ilk gün karşılaşmalarında rakiplerini mağlup eden Koop Spor ile Doğu Akdeniz Üniversitesi yarı finallere yükselen ilk iki takım oldu

Yayın Tarihi: 15/04/14 08:00
okuma süresi: 1 dak.
Yarı Finalist Koop ve DAÜ
A- A A+

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Telsim Büyük Erkekler Basketbol Kupasında Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ilk karşılamada Yenicami ile Koop Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 84-73'lük skorla kazanan Koop Spor, yarı finale yükselen ilk takım oldu.

Gecenin ikinci karşılaşması Soyer Spor ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşı karşıya geldiler. DAÜ karşılaşmayı 52-31'lik skorla geçti ve Koop Spor'un yarı finaldeki rakibi olarak yarı finale yükseldi. Kupada diğer yarı finalistler bu akşam belirlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.