SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Esengil, "Hedefimiz madalya"

Esengil, "Hedefimiz madalya"

KKTC Yıldız Bisiklet Takımı'nın Yakın Doğu Üniversitesi'nin yıldız bisikletçilerden oluştuğuna işaret eden Antrenör Hüseyin Esengil, "Türkiye'ye çok iyi bir takım gidiyor. Onlardan madalya bekliyorum" dedi.

Yayın Tarihi: 16/04/14 08:43
okuma süresi: 2 dak.
Esengil, "Hedefimiz madalya"
A- A A+

KKTC Bisiklet Federasyonu'nun oluşturduğu KKTC Yıldızlar Milli Takımı antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Hasan Şentürk, Oktay Erülkü, Celal Erülkü ve Hüseyin Ece'den oluşan KKTC Yıldız Bisiklet Takımı'nın Yakın Doğu Üniversitesi'nin yıldız bisikletçilerden oluştuğuna işaret eden Antrenör Hüseyin Esengil, "Türkiye'ye çok iyi bir takım gidiyor. Onlardan madalya bekliyorum" dedi.

Yağmur nedeniyle dünü boş geçen KKTC Yıldızlar Milli Takımı, bugün 65 km, yasın 50 km ve Cuma günü 60 km pedal çevirerek, yarış öncesi hazırlıklarını tamamlamış olacak.

KKTC Bisiklet Federasyonu'nun 2014 Faaliyet Programı'nda yer alan ilk yurt dışı temas olan Rumi Çocuk Spor Oyunları'na katılacak KKTC Bisiklet Kafilesi Erdal Palaz ve Necmettin Sezen de yönetici olarak yer alacaklar.

Konya'da düzenlenen Rumi Çocuk Spor Oyunları 19-24 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.