SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cahitoğlu dartscıları kabul etti

Cahitoğlu dartscıları kabul etti

Mediterranean Açık Darts Turnuvası ve Türkiye Şampiyonası'na katılıp başarılı olan dartçılar dün Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 16/04/14 08:46
okuma süresi: 2 dak.
Cahitoğlu dartscıları kabul etti
A- A A+

Türkiye'de geçtiğimiz günlerde yapılan Mediterranean Açık Darts Turnuvası ve Türkiye Şampiyonası'na katılıp başarılı olan dartçılar dün Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, yönetim kurulu üyesi ve Antalya kafilesinin kaptanı Tansu Tilki, Mediterranean Turnuva'da üçüncü olan Tanser Tilki ile Türkiye Şampiyonası'nda ikinciliği elde eden Yurdaer Bürüncük'ü kabul eden Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu başarılarından dolayı federasyon nezdinde Bürüncük ve Tilki'yi kutladı.

DESTEKLER BOŞA GİTMİYOR

Dart Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, göreve geldikleri günden itibaren darts sporuna verdiği destekten dolayı Hüseyin Cahitoğlu'na teşekkür etti.

Hüseyin Cahitoğlu'nun özelde dartsa genelde ise ülke sporuna verdiği değerin küçümsenemeyecek boyutta olduğunun altını çizen Davutoğlu "Antalya'da elde edilen başarılar verilen desteğin boşa gitmediğinin göstergesidir" dedi.

Gürtap Davutoğlu, üzerinde Hüseyin Cahitoğlu yazan Dart Federasyonu Forması'nı Cahitoğlu'na takdim etti.

GELİŞEN VE İVME KAZANAN BİR BRANŞ

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ise yaptığı konuşmada Yurdaer Bürüncük ve Tanser Tilki'yi elde ettikleri derecelerden dolayı kutladı.

Darts sporunun son zamanlarda büyük bir gelişim atağına katlığını ve ivmesinin yükseldiğini belirten Cahitoğlu, "Bu tip başarılar geldikçe ve ülkeye yayıldıkça bizim mutluluğumuz artar" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.