SPOR
okuma süresi: 1 dak.

İşbirliği içinde olacağız

İşbirliği içinde olacağız

TC Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ziyarette yaptığı açıklamada Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu ile her zaman işbirliği içinde olacaklarının altını çizerek, İSKA Dünya Şampiyonası'nda sporcularımıza başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 16/04/14 08:50
okuma süresi: 1 dak.
İşbirliği içinde olacağız
A- A A+

Bu yıl İspanya'nın Costa Brava kentinde gerçekleştirilecek olan İSKA Kickboks Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu kafilesi vize işlemleri için gittiği Ankara'da Türkiye Cumhuriyeti Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'yı ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan TC Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu ile her zaman işbirliği içinde olacaklarının altını çizerek, İspanya'da gerçekleştirilecek İSKA Dünya Şampiyonası'nda sporcularımıza başarı diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.