SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kupa öncesi taraflar buluştu: "Dostluk Kazansın"

Kupa öncesi taraflar buluştu: "Dostluk Kazansın"

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Pepsi Kıbrıs Kupası final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek Lefke Türk Spor Kulübü ve Yenicami Ağdelen Kulübü kulüp başkanları ayni dilden konuştu, "Her şeyden önce dostluk kazansın"

Yayın Tarihi: 17/04/14 08:39
okuma süresi: 2 dak.
Kupa öncesi taraflar buluştu: "Dostluk Kazansın"
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Pepsi Kıbrıs Kupası'nın final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek Lefke Türk Spor Kulübü ve Yenicami Ağdelen Kulübü başkan ve yöneticilerini karşılaşma öncesi bir araya getirdi.

Basın toplantısının ardından Hasan Sertoğlu Başkanlığındaki KTFF Yönetim Kurulu ile yapılan toplantıda, Lefke Türk Spor Kulübü karşı tribünleri almayı kabul etti ve maça yakışan bir hakemin atanması yönünde temennide bulundu.

Büyük bir uyum içerisinde gerçekleşen toplantıda KTFF Asbaşkanı Ali Karavezirler, Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Yıltaç Mükellef ve Basın Sözcüsü Erkut Öner; Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Bülent Avcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kahveciler hazır bulundular.

Toplantı sonrasında, toplantıya katılan kulüp temsilcileri ve basın toplantısını takip eden spor yazarları Kıbrıs Türk Hakem ve Gözlemciler Derneği Lokali'nde öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.