SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Galibiyet Şehir Kulübü'nün

Galibiyet Şehir Kulübü'nün

2014 Büyükler Tenis Ligi'nin erteleme karşılaşmasında, Lefkoşa Şehir Kulübü rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi'ni hem kadınlarda, hem erkeklerde mağlup etti

Yayın Tarihi: 17/04/14 08:50
okuma süresi: 1 dak.
Galibiyet Şehir Kulübü'nün
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 2014 Büyükler Tenis Ligi'nde 4'üncü hafta karşılaşmaları dün oynanan erteleme karşılaşması ile tamamlandı.

Tenis Federasyonu Kortları'nda Lefkoşa Şehir Kulübü ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında oynanan erteleme karşılaşmasının galibi Lefkoşa Şehir Kulübü oldu.

Saat 15:00'de başlayan karşılaşmalarda Lefkoşa Şehir Kulübü erkeklerde 5-0, kadınlarda ise 3-0 galip geldi ve şampiyonluk hesapları içerisinde adından söz ettirdi.

Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 2014 Büyükler Tenis Ligi 20 Nisan 2014, Pazar günü oynanacak 5'inci hafta karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Dünkü Sonuçlar:

2014 Büyük Kadınlar Ligi'nde

Lefkoşa Şehir Kulübü – DAÜ: 3-0

2014 Büyük Erkekler Ligi'nde

Lefkoşa Şehir Kulübü – DAÜ: 5-0

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.