SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Dünya şampiyonu Lefkoşa'ya geliyor

Dünya şampiyonu Lefkoşa'ya geliyor

Türkiye Bedensel Engelli Basketbol Süper Ligi'nde dünya şampiyonu Galatasaray'ı Lefkoşa'da konuk ediyoruz.

Yayın Tarihi: 18/04/14 08:18
okuma süresi: 2 dak.
Dünya şampiyonu Lefkoşa'ya geliyor
A- A A+

Türkiye Bedensel Engelli Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yarın son yıllarda kıtalararası ve dünya engelli basketbol şampiyonluğunu elinde tutan, süper ligin halen yenilgisiz lideri Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımıyla karşı karşıya gelecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in organizasyon katkılarıyla bir basketbol şölenine dönmesi beklenen, saat 13.00'de başlayacak dev maçı BRT 2 kanalı da naklen yayımlayacak.

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı Atatürk Spor Salonu'nda davullu, Cello'lu , şapkalı, coşku dolu bir taraftar desteği bekliyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ziyarete gelen çocukların da tribünde olacağı muhteşem maçın devre arasında yapılacak çekilişle seyircilere çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Hafta içinde Antrenör Hasan Serbülent yönetiminde 2 idmanla maça hazırlanan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Süper Lig'de halen 4'üncü sırada yer alıyor. Antrenör Serbülent, tekerlekli sandalye basketbol dalında bir kez daha dünyanın en iyisi ile karşılacak olmanın verdiği heyecanla çalışan sporcuların iyi bir motivasyon ve seyirci desteğiyle maça renk katacaklarına inandığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.