SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Gönyeli şampiyonluğu kutladı

Gönyeli şampiyonluğu kutladı

Şampiyon Gönyeli Türk Spor Kulübü'nün onuruna yemek veren Pilli Restoran sahibi Gülsen Pilli'ye takımın şampiyonluk fotoğrafı hediye edildi.

Yayın Tarihi: 18/04/14 08:20
okuma süresi: 1 dak.
Gönyeli şampiyonluğu kutladı
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen K-Pet 1'nci Lig'de şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden Gönyeli Türk Spor Kulübü'nde kutlamalar devam ediyor.

Şirinevler'deki Pilli Restorat'ın sahibi Gülsen Pilli, K-Pet 1'inci Lig Şampiyonu Gönyeli Türk Spor Kulübü onuruna verdiği yemekte, şampiyonluk bir kez daha kutlandı.

Gönyeli Türk Spor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Palaz, Gülsen Pilli'ye Gönyeli Türk Spor Kulübü futbol takımının şampiyonluk fotoğrafını hediye ederek jestine teşekkür etti.

Gecede futbolculara da bir sürpriz yapan Asbaşkan Mustafa Palaz, Değirmenlik maçının primlerini futbolculara dağıttı. Futbolcuların primlerini almalarıyla, gece daha da coşkulu yaşandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.