SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Bu ne sorumsuzluk?

Bu ne sorumsuzluk?

Çetinkaya Spor Kulübü'nde gün geçmiyor ki yeni sıkıntılar doğmasın. Bu sefer de Çetinkaya minik takımı İstanbul'dan aldığı özel bir organizasyon daveti üzererine bugün eski yöneticlerden Mehmet Aközer'in kafile başkanlığında 12-13 yaş gurubu takımı İstanbul'a uçuyor.

Yayın Tarihi: 18/04/14 08:22
okuma süresi: 3 dak.
Bu ne sorumsuzluk?
A- A A+

Kıbrıs Postası - Kuzey Ertopaloğlu

Bu organizasyondan ise Başkan Cemal Bulutoğlu dahil, mevcut Yönetim Kuurulu'ndan kimsenin haberi olmadığı öğrenildi.

Lefkoşa'nın en köklü Süper lig takımlarından Çetinkaya'da bir kaos ve kriz daha ortaya çıktı. Son iki yıldır İstanbul'da faaliyet gösteren Cevat Köprübaşı Futbol Okulları Akademisi'nin (CKFO) organizasyonlarına Çetinkaya Yönetimin'in bilgisi doğrultusunda katılan minik futbol takımı bu yıl bu kuralı çiğneyerek tamamen eski yönetiicilerden Mehmet Aközer'in önderliğinde ve insiyatifinde bu yıl ki organizasyon için tüm sorumlulukları tek başına alarak bugün İstanbul'a uçuyor. Minik Futbol Takımı'nın Antrenörlüğünü ise Hasan Vatanseven yapıyor.

Yönetim "İSYAN ETTİ, SORUMLULUK ALMIYORUZ" dedi

Bu konuyla alakalı Çetinkya Yönetim Kurulu Üyelerinden ise ciddi anlamda büyük tepki var. Çetinkaya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ferdiç Kılıç'tan aldığımız bilgilere gore gelişen bu olaylardan dün haberleri olduğunu belirtti.

Her hafta yapılan düzenli Yönetim Kurulu toplantılarında böyle bir organizasyonun gündemlerine hiç gelmediğini ısrarla belirten Kılıç, Yönetim Kurulu'nun Kara Defterinde de böyle bir karar alınmadığını belirtti.

Gelişen bu olaylarla ilgili Çetinkaya Spor Kulübü ismini kullanarak bu organizasyona katılacak olan ve henüz 12-13 yaşlarında olan Minik Futbol Takımı çocuklarının oradaki sorumluluğunu eski yöneticilerden Mehmet Aközer'e ait olduklarını belirtti.

Masrafları kim üstlendi belli değil

Çetinkaya Yönetim Kurulu Üyesi Ferdinç Kılıç, ayrıca Çetinka Spor Kulübü olarak maddi masraflarını da bu organizasyonda kimlerin üstlendiğini bilmediklerini söyledi. Kulüp olarak zaten bizim haberimiz olmayan bir yurt dışı organizasyonda bizim hiç bir maddi katkımız da olamaz da zaten dedi.

Spor Dairesi ve Bakanlığın da "HABERİ YOK"

Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu araştırmaya gore de bu organizasyonun uçak biletlerinin, ve Türkiye'de konaklama, yeme içme ve ulaşım masraflarının bir kısmının K.K.T.C Spor Bakanlığı tarafından bir kısmının da Cevat Köprübaşı tarafından karşılanacağı idda edildi. Fakat Ferdinç Kılıç'ın Spor Dairesi Müdür'ü Hüseyin Cahitoğlu ile yaptığı bire bir telefon görüşmesinde de Cahitoğlu'nun böyle bir konudan haberi olmadığı ve de böyle bir sözün de Mehmet Akgör'e verilmediğini söyledi. Biz de yaşanan bu gelişme üzerine, konunun ileriki günlerde Çetinkaya Spor Külübü'nün sergileyeceği tavrı hep birlikte bekleyip göreceğiz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.