SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Akdeniz ve GAÜ Türkiye yolcusu

Akdeniz ve GAÜ Türkiye yolcusu

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu büyük erkekler lig şampiyonu Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile bayanlar şampiyonu Girne Spor Birliği (GSB) yarın İstanbul'da başlayacak olan Masa Tenisi Türkiye Kupası Şampiyonası için bu akşam İstanbul'a gidecek.

Yayın Tarihi: 18/04/14 08:25
okuma süresi: 1 dak.
Akdeniz ve GAÜ Türkiye yolcusu
A- A A+

GAÜ kafilesinde Menteş Baytaroğlu (Antrenör) yönetiminde Hüseyin Durmaz,İbrahim Pekdoğan,Cemal Kara ve Ercem Ruhluel bulunuyor.

Girne Spor Birliği kafilesinde ise Ziya Tüzel (Başkan),Serda Özdemirgil Tüzel (Yönetici),Cemal Aktunç (Antrenör),sporcu olarak Yağmur Aktunç,Fetine Sel Tüzel,Havva Yeşilleme,Cemile Özcan ve Duriye Zorlukasap yer alıyor.İstanbul'da Cuma ve Cumartesi günü takım maçları,Pazar günü çift maçları ve Pazartesi ferdi maçlar yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.