SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Klasikler sezona başlıyor

Klasikler sezona başlıyor

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği damalı bayrağı bu yıl S.Köroğlu Klasik Otomobil Rallisiyle kaldırıyor

Yayın Tarihi: 18/04/14 08:27
okuma süresi: 2 dak.
Klasikler sezona başlıyor
A- A A+

2014 yılının ılk yarışını yapacak olan Kıbrıs türk klasık otomobıl derneği,üyesi ve yarışcısı olan salih köroğlu sponsorluğunda Salih Köroğlu Cons. adı altında yapıyor.

Dernek başkanı ve yarış organizasyonu sorumlusu Olgun Bıçak'tan alınnan bilgiye göre, yarış 20 Nisan Pazar günü Haspolat Kirli Sanayii'de bulunan Merkez Binası önünde saat 10.00 da başlayacak. Yarış geçilecek parkurlardan sonra yaklaşık 4 saat sonra Lefkoşa Dereboyu'nda bulunan Capricce Bar and Lounge Restoranda son bulacak.

Burada alınacak öğle yemeğiyle birlikte yapılacak olan kupa töreniylede yarış son bulacak. Cumartesi günü saat 17.00'de yine Dereboyu Capricce Bar'da yarışın kapı numaralarının dağıtımı ve brifinginin de verileceği de belirtildi. Bu yıl 5 yarıştan oluşacak olan Şapiyona düzenindeki takvim, bu yıl alınan yeni kararlar ve uygulamalar da bu yarışlara yansıtılacak. 1.75 katsayılı bu yarış, Şampiyona için obüyük öenm arzediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.