SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Kupa Koop Spor'un

Kupa Koop Spor'un

Finaldeki rakibi Mağusa Gençlik Merkezi'ni 83-69 skorla mağlup eden Koop Spor, Telsim Büyük Erkekler Basketbol Federasyon Kupası'nı havaya kaldıran taraf oldu

Yayın Tarihi: 19/04/14 09:25
okuma süresi: 1 dak.
Kupa Koop Spor'un
A- A A+

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Telsim Büyük Erkekler Basketbol Kupasıdün akşam oynanan final karşılaşması ile tamamlandı. Kupa Koop Spor'un oldu.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final karşılamasında rakibi Mağusa Gençlik Merkezi'ni (MAGEM) 83-69'luk skorla mağlup eden Koop Spor, Telsim Büyük Erkekler Basketbol Federasyon Kupası'nı havaya kaldırmayı başardı.

Ödül Töreni

Karşılaşmayı bir süre izleyen Başbakan Özkan Yırgancıoğu, devre arasında Telsim Basketbol Büyük Erkekler Ligi'nin en skorer sporcu Yenicami sporcusu Gerts'e kupasını verdi.

Dereceye giren takımlarla kupa ve madalyalarını Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sedat Kılıç, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Basketbol Federasyonu Başkanı Okan Donangil birlikte verdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.