SPOR
okuma süresi: 3 dak.

DAÜ kızları "Süper Lig" adayı

DAÜ kızları "Süper Lig" adayı

Türkiye Üniversiteler arası 1. Hentbol Ligi Antalya grubunda mücadele eden DAÜ kız takımı farklı kazanmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 19/04/14 09:16
okuma süresi: 3 dak.
DAÜ kızları "Süper Lig" adayı
A- A A+

DAÜ kız takımı Çukurova ve Mehmet Akif Ersoy maçlarını da farklı kazanarak hem grubu lider tamamlamayı hem de Süper Lige Yükselme Grubu'na gitmeyi garantiledi

DAÜ erkek takımı ise grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak grup lideri olarak diğer grubu ikinci tamamlayan Haliç ile karşı karşıya geldiği maçı kaybederek Süper Lige Yükselme Grubu'na gitme şansını yitirdi.

Kıbrıs Postası - Cemil Garip / Antalya

Antalya'da devam etmekte olan Türkiye Üniversiteler arası hentbol 1.Ligi'nde mücadele eden DAÜ kız takımı rakiplerini birer birer ipe dizerek yoluna devam ediyor. Kız takımımız grubunda yer alan diğer 5 takımın 4'ünü farklı skorlarla mağlup ederek yenilgisiz grup lideri olarak Süper Lige Yükselme Grubu'na gitmeyi garantiledi.

DAÜ erkek takımı ise grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak grup lideri olarak diğer grubu ikinci tamamlayan Haliç ile karşı karşıya geldiği dünkü maçı kaybederek Süper Lige Yükselme Grubu'na gitme şansını yitirdi.

Kızlarımız Süper Lige Yükselme Grubu'nda

DAÜ kız takımı grupta oynadığı 4 maçı da farklı skorlarla kazanarak son maç öncesi Süper Lige Yükselme Grubu'na katılmayı garantiledi. Grupta liderliği kesinleşen kız takımımız turnuvanın 3.gününde Çukurova Üniversitesi'ni 37-20, dün de Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni 54-16 yenerek herkesin büyük takdirini kazandı.

DAÜ kız takımı 19-23 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Süper Lige Yükselme Grubu'nda mücadele edecek ve ilk 3'e giren takımlar önümüzdeki yıl Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanacaklar. Süper Lige Yükselme Grubu maçlarının hangi şehirde oynanacağı ileriki günlerde açıklanacak.

Kızlarımız bugün Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ile gruptaki son maçına çıkacak. Bu maç formaliteden başka bir özellik taşımıyor.

Erkekler Süper Lig'e Yükselme Grubu'na kalamadılar

DAÜ erkek takımı grupta mücadele ettiği Süleyman Demirel Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin ardından gruptaki son maçında da Atılım Üniversitesi'ni 31-22 yenerek B Grubu'nu yenilgisiz lider tamamladı.

A Grubu ikincisi Haliç Üniversitesi ile dün karşılaşan takımımız hakemlerin de oldukça kötü performans gösterdiği bu maçı 30-29 kaybederek Süper Lige Yükselme Grubu'na gitme şansını yitirdi. Takımımız bugün Çukurova Üniversitesi-Süleyman Demirel Üniversitesi maçının kaybedeni ile 3'üncülük maçına çıkacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.