SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ralli için geri sayım başladı

Ralli için geri sayım başladı

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Ralli Komitesi tarafından düzenlenen KKTOK Spring Yarışı, hem Sprint Şampiyonası, hem de Ralli Şampiyonası'na puan verecek

Yayın Tarihi: 19/04/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Ralli için geri sayım başladı
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'na (KKTOK) bağlı Ralli Komitesi tarafından düzenlenen KKTOK 2014 Sezonu'nun üçüncü yarışı olan KKTOK Sprint Yarışı yarın gerçekleşecek.

KKTOK Spring Yarışı, iki şampiyonaya birden puan verecek. KKTC 2014 Sprint Şampiyonası'na tam puan verecek olan KKTOK Sprint Yarışı, ayni zamanda KKTC Ralli Şampiyonası'na da 0,5 kat sayıda puan verecek.

Son hazırlıkları da tamamlanan ve yarış günü beklenen KKTOK Sprint Yarışı'na 16 arabanın kayıt yaptırdığına dikkat çeken KKTOK Ralli Komitesi Başkanı Tigin Kişmir, "İlk yarışa 10 araba yarışmıştı, arabalarını standartlara uygun hale getiren 6 araba daha bu yarışta start alacak. Önümüdeki yarışta bu sayı 18'e yükselecek" dedi.

20 Nisan 2014, Pazar günü gerçekleşecek KKTOK Sprint Yarışı'nın ilk startı sabah saat 11:00'de verilecek. Kanlıköy Göleti'nden başlayıp, Fazıl Plümer Koruluğu'nda tamamlanacak olan 5 kilometre uzunluğundaki özel ve yeni parkuru yarışçılar toplam 4 kez geçecek. İkinci start 12:15'de; üçüncü start 13:55'de ve son start 14:35'de verilecek olan KKTOK Sprint Yarışı saat 15:00'de tamamlanacak. Yarışın ödülleri saat 15:00'de verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.