SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Bisikletçilerimiz Konya'da yarışacak

Bisikletçilerimiz Konya'da yarışacak

Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları Yıldızlar Bisiklet Yarışları'na katılacak olan yıldız bisikletcilerimiz bugün Konya'ya gidiyor.

Yayın Tarihi: 19/04/14 10:21
okuma süresi: 1 dak.
Bisikletçilerimiz Konya'da yarışacak
A- A A+

Yıldız Bisikletcilerimiz Konya'da yapılacak olan Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları Yıldızlar Bisiklet Yarışları'na katılacak.

Bugün Konya'ya gidecek olan yıldız bisiklet kafilesinde Oktay Erülkü, Celal Erülkü, Hasan Şentürk, Hüseyin Ece, sporcu olarak yeralırken Erdal palaz yönetici, Necmettin Sözen de antrenör olarak yeralacak.

Yarışmaya seçilen sporcular, geçen yıl yapılan yarışlarda elde ettilkleri puan sıralarına göre 4 kişilik Milli Takım oluşturuldu. Yıldız takımı puan başarıları ile tüm takım YDÜ Kulübü sporcularından oluştu.

21-22 Nisan tarihlerinde Konya'da gerçekleşecek olan yarışlarda dereceye girmek için mücadele edecek olan yıldız bisikletçilerimiz 24 Nisan'da yapılacak ödül ve kapanış töreninin ardından ülkeye dönecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.