SPOR
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ kızları Şampiyon

DAÜ kızları Şampiyon

Türkiye Üniversiteler arası 1. Hentbol Ligi Antalya grubunda mücadele eden DAÜ kız takımı şampiyon erkek takımı ise üçüncü oldu.

Yayın Tarihi: 20/04/14 09:51
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ kızları Şampiyon
A- A A+

Cemil Garip-Antalya

DAÜ kız takımı gruptaki son maçında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'ni de farklı yenerek Antalya Grubu Şampiyonluğu'na ulaştı

DAÜ erkek takımı ise dün oynadığı üçüncülük karşılaşmasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni yenerek Antalya Grubu üçüncülüğünü elde etti

Antalya'da 5 gün boyunca devam eden Türkiye Üniversiteler arası hentbol 1.Ligi'nde mücadele eden DAÜ kız ve erkek takımlarımız dün son karşılaşmalarını oynayarak maçlarını tamamladılar. Turnuvanın son gününde DAÜ kız takımı Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'ni 41-16 gibi farklı bir skorla yenerek Antalya Grubu Şampiyonluğuna ulaştı. Baştan sona üstün oynayan takımımızda tüm oyuncular forma şansı bulurken Doğaç ve Deni 9'ar, Ayşe ise 8 golle en fazla gol atan oyuncularımız oldular.

DAÜ erkek takımı ise bir gün önce kaybettiği Süper Lig'e yükselme grubuna katılma şansının ardından dün Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile oynadığı karşılaşmayı 36-26 kazanarak Antalya Grubu 3'üncülüğüne ulaştı.
Maçlardan sonra düzenlenen ödül töreninde şampiyon olan DAÜ kız ve 3'üncü olan erkek takımımıza madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi.

DAÜ kafilesi bugün öğle saatlerinde adaya dönecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.