SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Galatasaray fark yaptı

Galatasaray fark yaptı

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda dün oynadığı ikinci yarının 7. maçında Kıtalararası şampiyon ve bu yılda Lig'in yenilmezi Galatasaray Engelli önünde 43 – 87'lik skorla yenilgiye uğradı.

Yayın Tarihi: 20/04/14 09:55
okuma süresi: 1 dak.
Galatasaray fark yaptı
A- A A+

Her iki takım oyuncularının seyir zevki yüksek, keyif veren bir mücadele ortaya koydukları maçın organizasyonu, seyirci ile sporcuların yürekten kucaklaşmalarıyla noktalandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa'dan gelen özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin öğrencileri, Engelliler Spor Federasyonu üyeleri, Galatasaray Kıbrıs Futbol Takımı'nın minik öğrencileri, Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetici ve çalışanları, kalabalık bir sporsever kitlesinin izlediği maçı BRT 2 kanalı da naklen yayınladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.