SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Serdarlı'ya son dakika şoku

Serdarlı'ya son dakika şoku

Play-out sıralamasına girmemek için mücadele eden Serdarlı son dakikada yediği golle play-out'ta kaldı.

Yayın Tarihi: 20/04/14 10:01
okuma süresi: 3 dak.
Serdarlı'ya son dakika şoku
A- A A+

YER: Yakup Özorun Stadı

HAKEMLER: Ecvet Kanatlı, Ali Karahasan, Ozan Kel

B.BAĞCIL: Ahmet, Devrim, A.Zaifoğlu, Şahin, Samory, Ramadan, Raif, Abdullah(Cenkay), İsmail(Zihni), Ertaç, Hüseyin

SERDARLI: Çağatay, İ.Faye, Kaan, H.Taşçı, İsmet, Ümit, Salih, Serdar, M.Arnavut(Rıfat), İ.Kabore, Emrah

GOL: dk. 90(p) Ertaç (Bağcıl)
KIRMIZI K: DK. 90+2 Salih (Serdarlı); dk. 90+9 Hüseyin (Bağcıl)

K-PET Süper Liginin son haftasında Bostancı Bağcıl ile Serdarlı arasında oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan ev sahibi Bağcıl, play out dışında kalırken, mağlup Serdarlı play out maçları oynayacak. Her iki takım futbolcularının da oldukça gergin oldukları maçta, hakem her iki takımdan da birer futbolcuya kırmızı kart çıkardı.

22'inci dakikada Serdarlı takımının sağ kanattan kullandığı köşe atışından gelen topu İsmet yakın mesafeden dışarıya gönderdi.

29'uncu dakikada Salih'in güzel pası ile buluşan M.Arnavut kötü bir vuruşla topu dışarıya atarak mutlak bir pozisyonu harcadı.

35'inci dakikada ani gelişen Bağcıl atağında İsmail'in sol kanattan yaptığı ortayı Abdullah kafa ile üstten dışarıya gönderdi.

47'üncü dakikada Raif'in ara pası ile buluşan Devrim'in yaptığı ortaya Ertaç ayak koyamadı ve bir pozisyon harcanmış oldu.

51'inci dakikada atılan uzun topla buluşan Kabore, rakip ceza alanına girdiği anda vuruşunu yaptı ancak top kaleci Ahmet'te kaldı.

55'inci dakikada Bağcıl'ın kazandığı serbest atışı kullanan Ertaç'ın yaklaşık 25 metreden yaptığı vuruş Serdarlı üst kale direğinden döndü.

59'uncu dakikada Serdarlı takımının kazandığı serbest atışta top kale alanı içerisine gönderildi, gelen topla buluşan İsmet'in yavaş vuruşu kalecide kaldı.

82'inci dakikada çok hızlı gelişen Serdarlı atağında topla en son buluşan Serdar'ın köşeye giden vuruşunu kaleci Ahmet uzanarak dışarıya gönderdi.

90'ıncı dakikada Serdarlı kale alanı içerisinde gelişen pozisyonda top İ.Faye'nin eline vurduğu gerekçesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ertaç topu kalecinin sağından ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.

90+2'inci dakikada itirazları nedeniyle önce sarı kart gören Salih, eliyle hakemin ağzını kapatınca direk kırmızı ile oyun alanı dışına gönderildi.

90+8'inci dakikada Bağcıl futbolcusu Hüseyin, ikinci sarı karttan oyun dışına gönderildi.
Maçın kalan kısa süresinde taraflar başka gol atamayınca Bağcıl sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.