SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Çetinkaya'da kupa, başkana takdim edildi

Çetinkaya'da kupa, başkana takdim edildi

Antalya'da Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi'nin düzenlediği futbol turnuvasına katılan Çetinkaya Urcan Vangöl Futbol Akademisi adına altyapılar sorumlusu Dr. Bülent Dizdarlı kazandıkları 2'ncilik kupasını Çetinkaya Spor Kulübü Başkanı Cemal Bulutoğluları'na takdim etti.

Yayın Tarihi: 22/04/14 07:53
okuma süresi: 4 dak.
Çetinkaya'da kupa, başkana takdim edildi
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU

Antalya'nın Serik İlçesi'nde Susesi Çocuk Festivali kapsamında Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi (CKFA) adına düzenlenen futbol turnuvasında, Belçika'nın Beringen takımı birinci olurken KKTC'yi temsilen turnuvaya katılan yıldır Çetinkaya Urcan Vangöl Futbol Akademisi ikinci oldu.

Finali Belçika'nın Beringen takımı ile oynayan Çetinkaya Urcan Vangöl Futbol Akademisi 1-1 berabere giden maçı son dakika yediği gol ile 2-1 mağlup oldu. Kazanılan kupayı Çetinkaya Spor kulübü Başkanı Cemal Bulutoğlularına taktim eden Çetinkaya Altyapılar Sorumlusu Dr. Bülent Dizdarlı başkana teşekkür etti. Bazı gazetelerde çıkan Çetinkaya yönetiminin ve başkanının bu konuda haberi olmadığı konusunda haberlerin doğru olmadığını söyleyen Bulutoğluları, "Bu konudan haberim olduğunu ve bizden onay alındığını söylemek isterim" dedi

"Kupa bizim için anlamlıydı"

Çetinkaya Spor Kulübü Altyapılar Sorumlusu Dr. Bülent Dizdarlı, 3 yıldır Çetinkaya Urcan Vangöl Futbol Akademisi olarak 23 Nisan nedeni ile katıldıkları Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi'nin düzenlediği futbol turnuvasına katıldıklarını söyleyerek, "Daha önce İstanbul'da yapılan bu turnuva bu defa Antalya'da düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya bu yıl 5 Türkiye, bizde dâhil olmak üzere yurtdışından 3 toplamda 8 takım katıldı. Belçika ile oynadığımız ilk maçı yorgunluk sebebi ile 5-2 kaybederken, grubumuzda Antalya Spor ile oynadığımızı maçı 2-1, Serik Spor ile oynadığımız maçı nişe 4-1 kazanarak yarı finale kaldık. Diğer grubun birincisi olan İzmir Kartalları Akademisini yarı finalde 2-0 mağlup ederek finale kaldık. İlk maç da karşılaştığımız ve mağlup olduğumuz Belçika takımı ile finalde karşılaşarak dişe diş bir mücadelenin sonunda son dakika yediğimiz golle mağlup olduk. Bizim için önemli olan o turnuvaya katılmaktı, bununla birlikte 2'incilik kupası ile geri dönmek bizim için çok anlamlıydı. Bize bu imkânları sağlayan ve yol gösteren Cemal Bulutoğluları Başkanımıza kupayı taktim etmeye geldim" dedi.

"Bir ilke imza attık"

Çetinkaya Spor Kulübü Başkanı Cemal Bulutoğluları, Çetinkaya Spor Kulübü Altyapılar sorumlusu olan Dr. Bülent Dizdarlı'ya teşekkür ederek sözlerine başlarken, sözlerine şu şekilde devam etti; "Bazı gazetelerde Çetinkaya yönetiminin ve başkanının bu konuda haberi olmadığı konusunda çıkan haberlere karşılık bu konudan haberim olduğunu ve bizden onay alındığını söylemek isterim. Dr. Bülent Dizdarlı'yı bizzat sorumlu olarak yetkili kıldım, yalnız bunu yaparken kupa istediğimizi söylemiştim. Kendisi de bugün bana kupayı teslim etti. Çetinkaya her zaman ilklere ve başarılara imza atmış bir kulüp olarak yine bir ilke imza attığımızı söylemek isterim. Bu turnuva ve başarı ile kulübümüzün eski başkanı Urcan Vangöl isminin de yurt dışında abmış olmamızdan dolayı mutluyuz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.