SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Emirkanı, "Neden Güzelyurt?"

Emirkanı, "Neden Güzelyurt?"

Denizli'nin bir Güzelyurt ekibi olduğuna dikkat çeken Vadili Çiftçiler Birliği Spor Kulübü Başkanı Volkan B. Emirkanı, "Yaptığımız itirazlara, 'Ben yaparım olur' yaklaşımı ile cevap verilmesi bizleri üzmüştür"

Yayın Tarihi: 22/04/14 07:57
okuma süresi: 1 dak.
Emirkanı, "Neden Güzelyurt?"
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen K-Pet Liglerinin tamamlanmasının ardından sıra Play-Off ve Play-Out mücadelelerinde. Vadili ile Denzili arasında oynanacak K-Pet 2'nci Lig Play-Off karşılaşmasının Zafer Stadı'nda oynanacak olmasına Vadili Çiftçiler Birliği Spor Kulübü'nden tepki geldi.

Denizli'nin bir Güzelyurt ekibi olduğuna dikkat çeken Vadili Çiftçiler Birliği Spor Kulübü Başkanı Volkan B. Emirkanı, "Biz Mağusa ekibiyiz, Denizli de Güzelyurt ekibidir. Yaptığımız itirazlara, 'Ben yaparım olur' yaklaşımı ile cevap verilmesi bizleri üzmüştür" dedi.

"Amacımız etik ve objektif olarak, gereken ilgiyi görmekti" diyen Emirkanı, "Tüm maçlara gerekli hassasiyet gösterilmiş fakat bizim maçımıza gerekli hassasiyetin gösterilmediğini düşünmekteyiz" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.