SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kim tutar Macila'yı?

Kim tutar Macila'yı?

2014 Ralli Şampiyonası'nın ilk iki yarışını birincilikle geride bırakan Fikri Macila – Mehmet Mişon ikili, Genel Klasman değerlendirmesinde en yakın takipçisi Ahmet Gürün – Ahmet Behlül ikilisinin 13 puan önünde yer aldı. Fikri Macila, "Başarımız tesadüf değil" dedi.

Yayın Tarihi: 22/04/14 08:03
okuma süresi: 2 dak.
Kim tutar Macila'yı?
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'na (KKTOK) bağlı Ralli Komitesi tarafından düzenlenen 2014 Ralli Şampiyonası'nın ikinci yarışını da birincilikle tamamlayan Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi, Genel Klasman Puan sıralamasında daha şimdiden çok rahat bir konum elde etti.

1,5 katsayı puan veren ilk yarıştan sonra 0,5 katsayı puan veren ikinci yarıştan sonra puanlarını 38,5'dan 53'e yükselten Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi; 40 puana sahip en yakın takipçisi Ahmet Gürün – Ahmet Behlül ikilisinin 13 puan önünde yer aldı.

Genel Klasman sıralamasında, ikinci yarışta puan alamayan Serkan Coşar – Mehmet Coşar ikilisi 27 puan ile üçüncü sırada bulunuyor.

"Başarımız Tesadüf Değil"

İlk iki yarışta rast gele birinci olmadıklarını belirten Fikri Macila, "Başarımız tesadüf değil. İyi hazırlanıyoruz ve işimizi ciddiye alıyoruz. Co Pilotum kadar ekibimiz de çok iyi. Başka bir değişle yarışı kazanmamamız için hiçbir neden yok" dedi ve ekledi, "Mutlu sona ulaşmak için çok çalışmaya devam edeceğiz".

Üçüncü Yarış

2014 Ralli Şampiyonası'nın üçüncü yarışı 4 Mayıs 2014, Pazar günü tırmanma yarışı şeklinde gerçekleşecek. Yarış şampiyonaya 0,5 katsayı puan verecek.

Ralli Şampiyonası 10 yarış üzerinden tamamlanacak. (Fotoğraflar: Levent Evsal).

İlk İki Yarış Sonunda 2014 Ralli Şampiyonası Genel Klasman Puan Durumu:

1.Fikri Macila – Mehmet Mişon (53 Puan)

2.Ahmet Gürün – Ahmet Behlül (40 Puan)

3.Serkan Coşar – Mehmet Coşar (27 Puan)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.