SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yıltaç Mükellef: "Yanımızda Olun"

Yıltaç Mükellef: "Yanımızda Olun"

Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Yıltaç Mükellef 25 Nisan, Cuma akşamı oynanacak Pepsi Kıbrıs Kupası öncesi taraftara"Yanımızda olun. Takımımızı destekleyin" çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 22/04/14 08:06
okuma süresi: 1 dak.
Yıltaç Mükellef: "Yanımızda Olun"
A- A A+

Menekşe beyazlı Lefke taraftarının bu önemli karşılaşmada takımının yanında olacağına hiçbir şüphesi olmadığına dikkat çeken Mükellef, "Benim çağrım Bostancı Bağcıl, Yalova, Binatlı, Baf Ülkü Yurdu, Denizli, Doğancı, Gaziveren, Gayretköy, Zümrütköy ve Aydınköy gibi batı bölgesi takımlarının taraftarınadır. Ayrıda adamızın neresinde yaşıyorsa yaşasın Lefke'liler ve takımımıza gönül vermiş futbol severleredir" dedi.

Lefke taraftarının Atatürk Stadı'nda karşı tribünlerde yer alacağını anımsatan Başkan Yıltan Mükellef, "Her taraftar kendi kulüp bayrağı ile de gelebilir. İsterlerse satışta olan forma, bayrak ve atkılarımızla hem kulübümüze destek verir, hem de renklerimizle yanımızda olabilirler" dedi ve ekledi, "43 yıl sonra Kıbrıs Kupası'nı yeniden alıp, tarih yazacağımız bu günde, kazanan takımın yanında yer alın."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.