SPOR
okuma süresi: 2 dak.

En iyi derece Oktay'dan

En iyi derece Oktay'dan

Altı ülkeden toplam 44 sporcunun yarıştığı 4'üncü Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları'nda dört sporcu ile yarıştık. Yarışı 16'ncı tamamlayan Oktay Erülkü, en iyi derecemizi elde etti

Yayın Tarihi: 23/04/14 09:17
okuma süresi: 2 dak.
En iyi derece Oktay'dan
A- A A+

KKTC Bisiklet Federasyonu'nun 2014 Faaliyet Programı'nda yer alan ilk yurt dışı etkinliğini Türkiye'ye gerçekleştirdi.

Konya'da, Türkiye Spor Genel Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen 4'üncü Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları'na katılan yıldız bisikletçilerimiz dün yarıştı.

Şefikcan Caddesi'nde gerçekleşen ve altı ülkeden toplam 44 sporcunun iki gün üzerinden yarıştığı 4'üncü Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları Yıldız Erkekler Bisiklet Yarışı'nda dört sporcu yarıştık.

10 tur üzerinden gerçekleşen yarışı 16'ncı tamamlayan Oktay Erülkü, KKTC Yıldız Bisiklet Kafilesi'nde en iyi derecemizi elde eden sporcu oldu.

Kafilede Oktay Erülkü ile birlikte Hasan Şentürk, Celal Erülkü ve Hüseyin Ece de sporcu olarak görev yaptılar. Erdal Palaz ve Necmettin Sezen ise, yönetici olarak yer aldılar. Sporcularımız 24 Nisan 2014, Perşembe günü ülkeye dönecek.

4'üncü Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları Yıldız Erkekler Bisiklet Yarışı'na Türkiye, KKTC, Sırbistan, Özbekistan, Bosna Hersek, Gürcistan milli takımları yanında Konya da takım olarak katıldılar.

Yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin; Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Bekir Sami Kağıtçı birlikte verdiler.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.