SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Ocak, Esentepe'ye "kilitlendi"

Ocak, Esentepe'ye "kilitlendi"

Liglerin tamamlanmasının ardından gözler futbolda artık oynanacak olan Play-Off ve Play-Out maçlarına çevrildi. K- Pet 1'inci Ligi'nin Girne temsilcilerinden Türk Ocağı, liglerin bitimi ile birlikte Süper Lig hedefi kapsamında hafta sonu karşılaşacağı zorlu Esentepe maçına kilitlendi. Süper Lig mücadelesi veren TOL, bu kritik maç öncesi dün Girne'de gerçekleştirdikleri idmanı siz KIBRIS POSTASI SPORSEVERLER için mercek altına altık.

Yayın Tarihi: 24/04/14 08:25
okuma süresi: 4 dak.
Ocak, Esentepe'ye "kilitlendi"
A- A A+

*Türk Ocağı'nın genç Teknik Patronu Hasan Topaloğlu ile gerçekleştirdiğimiz ÖZEL RÖPORTAJ 'da koydukları hedef doğrultusunda artık son virajda olduklarını ve Play- Out'a iyi bir başlangıç yaparak 3 final niteliğindeki maçları kazanmak olduğunu söyledi.

Kıbrıs Postası - Kuzey ERTOPALOĞLU

K-Pet 1'inci Ligi'nin bitmesi ile Süper Lig'e yükselme adına Play-Off oynama şansı elde edenTürk Ocağı'nda tek hedef kalan 3 maçtan da galibiyetle ayrılmak ve koydukları hedefe ulaşmak. Bu bağlamda hafta sonu oynayacakları ilk Play-Off karşılaşması olan Esentepe maçı için kolları sıvadı ve sıkı bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Biz de Kıbrıs Postası Spor Servisi olarak kazanmak adına bu maçla büyük umutları olan Girne'nin sarı siyahlı takımının dünkü idmanına konuk olduk.

Futbolcular "Oldukça Hırslı"

Girne Piebella Antrenman Stad'ında yaklaşık 2 saat süren idmana cezalı durumda bulunan Murat ve Yunus katılmadı. Düz koşu ve açma germe ile ısınma ile başlayan idmanda oyuncular oldukça neşeli ve hırslı göründü. Antrenmanın ikinci bölümünde forvetler ve defans oyuncuları ayrı ayrı çabukluk ve hava topları çalıştı. Tüm oyuncular daha sonra kaleye bol bol şut çalışması yaptı. Dünkü idman yarı sahada dar alanda yapılan çift kale maçla son buldu.

Topaloğlu " Tek hedefimiz mutlak kazanmak "

Türk Ocağı'nin dünkü idman sırasında Teknik Adam Hasan Topaloğlu'nun zorlu Düzkaya karşılaşması öncesi görüş ve beklentilerini aldık. Genç fakat tecrübeli hoca sözlerine şöyle başladı " öncelikle Play-Off'un ilk karşılaşması olan Esentepe maçı bizim için en kritik ve eb anlamlı maç. Nedeni ise rakibimiz 3 puanla başlıyor ve eğer Süper Lig biletini almak istiyrsak bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak zorundayız, başka da şansımız yok. Bu sebepten dolayı bizim için kader maçı niteliğinde. Rakibimizin güücünü de biliyoruz. Dikkatli, kontrollü ve tüm tedbirlerimizi alıp galibiyet için sahaya çıkacağız. Düzkaya maçında yediğimiz tokat inşallah bizi uyandırır" dedi.

Topaloğlu "4 önemli eksiğiz var, ama oynayacak olanlara güveniyorum"

Topaloğlu geçen hafta oynanan maçtan sonra cezalı durumuna düşen takımın as oyuncularının zorlu Esentepe maçında olmayacakları konusuna da değinerek şöyle konuştu, " Murat Gertik, Yunus, Deniz ve Bayram bilinen üzere gördükleri kartlar neticesi ile Play-Off ilk maçı olan Esentepe karşılaşmasında sahadaki yerlerini alamayacaklar. Bizim açımızdan bir dezavantaj gibi görünüyor çünkü sürekli 11 de oynayan önemli futbolcularımız. Fakat bu eksiklerimizin yerine oynayacak olan diğer futbolcularıma da sonsuz güveniyorum. Ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıp, eksik oyuncularımı aratmayacaklarına inancım sonsuz ve tüm oyuncularıma güveniyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.