SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Anavatan'da başarı geldi

Anavatan'da başarı geldi

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 30 Haziran – 6 Temmuz 2014 tarihleri arasında, Konya'da düzenlenen 2014 Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'nda Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu (KKSF) Milli Takım sporcularımızdan Nilhan Yıldıran 17 Yaş kızlar kategorisinde Türkiye İkincisi, Hüseyin Can Ağdelen ise 15 yaş genel kategoride de Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Yayın Tarihi: 19/07/14 10:42
okuma süresi: 1 dak.
Anavatan'da başarı geldi
A- A A+

Nilhan Yıldıran ve Hüseyin Ağdelen kupa ve madalya ödülleri yanında Türkiye Ulusal Takım havuzuna girmeyi başarmış ve 20-24 Temmuz 2014 tarihleri arasınma Balikesir'de düzenlenecek Türkiye Yıldızlar Ulusal Takım Kampına davet edilmişlerdi.

KKTC'de satranç sporunun gelişmine büyük önem veren ve özellikle son yıllarda yapmış olduğu çalışma ve atılımlarla satranç sporcularımzın başarılı sonuçlar almasında büyük katkısı olan KKSF Yönetim Kurulu, başarılı sporcuları ödüllendirmek ve gelişimlerine katkı yapmak amacı ile tüm masrafları KKSF tarafından karşılanmak üzere iki sporcumuzu Türkiye Yıldızlar Ulusal Takım Kampına gönderme kararı aldı. Bu çerçevede sporcularımız deneyimli satranç sporcusu, satranç hakem ve antrenörü Gökmen Coşan nezaretinde 19 Temmuz 2014, tarihinde Balıkesir'e gidiyor.

Sporcularımız kampın tamamlanmasının ardından 24 Temmuz 2014 günü adaya dönecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.